Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’illa de vianants s’omple de rubinencs durant la cinquena Nit Oberta La proposta comercial ha comptat amb un espai dedicat al públic infantil i espectacles itinerants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’illa de vianants s’omple de rubinencs durant la cinquena Nit Oberta

La proposta comercial ha comptat amb un espai dedicat al públic infantil i espectacles itinerants

Les botigues van obrir fins la mitjanit (foto: Localpres).
Les botigues van obrir fins la mitjanit (foto: Localpres)

Rubí ha tornat a viure una Nit Oberta del comerç local coincidint amb el primer cap de setmana d’ampliació de l’illa de vianants i de rebaixes, un cop passada la Festa Major. 111 establiments adherits a Comerç Rubí, 84 botigues i 27 bars i restaurants, han obert fins a la mitjanit i ha ofert promocions i descomptes de fins al 50%. Per a l’alcaldessa Ana María Martínez, la proposta té un doble objectiu “d’una banda la dinamització del comerç local i de l’altra, aprofitant que acabem d’estrenar l’ampliació de l’illa de vianants, ocupar un espai que és nostre i gaudir d’una ciutat que prioritza les persones”. La Nit Oberta és una proposta de l’Ajuntament de Rubí que compta amb la col·laboració de Comerç Rubí. El president de l’entitat de comerciants, Miquel Ortuño, també s’ha referit a l’ampliació de l’illa. “Els comerciants saben que és un projecte de ciutat que és bo per Rubí i que comercialment, quan tinguem l’illa construïda, també serà molt bo”, ha dit Ortuño als mitjans de comunicació.

Per celebrar l’ampliació de l’illa de vianants, la Nit Oberta ha incorporat un espai de jocs interactius de fusta al carrer Maximí Fornés que han donat forma a una festa infantil sota el nom de Recuperem el carrer. La Nit Oberta ha comptat amb tres espectacles itinerants: Flexus de la companyia rubinenca La Tal, el funk de la banda Always Drinking Marching Band i Esfera Lunar de la companyia Todozancos.

Durant la nit de divendres, també es van sortejar de 6 targetes de Rubí Comerç – Ciutat: 1 carregada amb 100 € i 5 amb 25 €.

Podeu consultar les fotografies de la cinquena edició de la Nit Oberta al perfil de Facebook de l’Ajuntament de Rubí.