Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Estiu Jove proposa un curs de cinema amb l’ESCAC per a joves d’entre 14 i 18 anys La programació dels mesos de juny i juliol de Rubí Jove també inclou el Saló del Còmic i el Manga i la 7a edició del festival Addictes al Microteatre, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny al Celler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Estiu Jove proposa un curs de cinema amb l’ESCAC per a joves d’entre 14 i 18 anys

La programació dels mesos de juny i juliol de Rubí Jove també inclou el Saló del Còmic i el Manga i la 7a edició del festival Addictes al Microteatre, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny al Celler

Una sessió de cinema a la  fresca (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Una sessió de cinema a la fresca (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La programació d’estiu de Rubí Jove inclou vuit accions formacions gratuïtes que es poden cursar durant el mes de juliol. Com a novetat, l’Estiu Jove proposa un curs de fer cinema a càrrec de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Del 18 al 22 de juliol, l’alumnat d’entre 14 i 18 anys aprendrà nocions bàsiques del llenguatge audiovisual tot realitzant un curtmetratge. L’oferta formativa de l’estiu es completa amb un curs de vetllador/a (del 4 al 8 de juliol), un curs de premonitors/res (del 4 al 8 de juliol), un curs de dinamització poliesportiva –gestió de petites entitats esporives- (del 5 al 12 de juliol), un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantils i juvenils, un curs de dinamització esportiva –tècniques i recursos de primers auxilis- (del 13 al 15 de juliol) i un curs d’animació sociocultural (del 18 al 22 de juliol). També s’ofereix una càpsula informativa, el 14 de juliol, sobre l’atenció als infants amb TEA. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 20 de juny al web de Rubí Jove.

En clau cultural, l’Estiu Jove proposa el Saló del Còmic i el Manga els dies 17, 18 i 19 de juny a la rambla del Ferrocarril i la 7a edició del festival Addictes al Microteatre que organitza Tiamat Teatre el cap de setmana del 25 i 26 de juny al Celler. En el marc del festival es podran veure les obres de nou autores i autores. Es representarà Gris, de Raul Velasco; El Punto H, de Tamboril Teatro; Picardies, de Grup de Teatre d’Arenys de Munt; Curiosa Coincidència, de Drama Dramantis; Apassionata, de Ferran Vilajosana; Actress life, de Teatre Efímer; Paraules que no són fàcils de dir, de Micromina Teatre; La decisió de Finnian, de Fata Morgana i Una obra de Ignasi, d’Ignasi Muñoz. La reserva d’entrades gratuïtes es pot fer al correu electrònic microteatrerubi@gmail.com. Les propostes culturals i d’oci es completen amb una sessió de cinema a la fresca, que projectarà El viaje de Chihiro a la plaça de la Sardana (8 de juliol) i un torneig de Gaming (15 de juliol) amb campionats de Super Smash Bros, Just Dance, FIFA 2022 i Mario Kart Deluxe i dispositius de realitat virtual.

L’Estiu Jove també prepara activitats al carrer: un torneig de ping-pong (12 de juliol), una tarda de vòlei passat per aigua (6 i 20 de juliol), un vespre d’esports al carrer (13 de juliol) i una gimcana d’aigua (26 de juliol). A més, la Torre Bassas ofereix activitats a l’edifici del carrer de Sabadell que van des de matinals amb Rubí Jove (5, 12, 19 i 26 de juliol) fins a tallers o propostes lúdiques en equip.

El servei de Joventut manté les assessories especialitzades també durant els mesos de juny i juliol. Les sessions es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional.

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de la web www.rubijove.cat

Objectius de Desenvolupament sostenible