Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Estiu Jove ofereix nous tallers durant el mes de setembre L’Espai Jove Torre Bassas ha programat activitats relacionades amb la música, el ball, la comunicació i l’acceptació del propi cos, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Estiu Jove ofereix nous tallers durant el mes de setembre

L’Espai Jove Torre Bassas ha programat activitats relacionades amb la música, el ball, la comunicació i l’acceptació del propi cos, entre d’altres

La majoria d’activitats es faran a la Torre Bassas (foto: Ajuntament de Rubí – Teresa Llordés).
La majoria d’activitats es faran a la Torre Bassas (foto: Ajuntament de Rubí – Teresa Llordés)

L’Estiu Jove es reprèn aquesta setmana amb noves activitats adreçades al jovent de Rubí. Les propostes són d’accés gratuït però cal inscriure-s’hi prèviament a través de la pàgina web de Rubí Jove.

Aquest divendres 3 de setembre, a les 18 h, l’Espai Jove Torre Bassas celebrarà la seva reobertura amb una petita festa de retrobament. Aquest serà el tret de sortida per a l’oferta de tallers que s’han programat durant tot el mes de setembre.

La primera proposta serà el taller de cossos diversos i plaer que tindrà lloc el 7 de setembre. L'activitat anirà a càrrec d’una sexòloga, que orientarà les persones assistents sobre com estimar i entendre millor el propi cos, així com el món sexoafectiu.

Els dies 8, 15 i 22 de setembre, s’impartirà un taller sobre reproducció en línia i edició en vídeo (streaming), pensat per a aquelles persones que els agradaria endinsar-se en aquest àmbit però no saben com fer-ho.

El twerking serà el protagonista del taller que es farà els dies 10, 17 i 24 de setembre. Es tracta d’una proposta apta per a persones de tots els nivells que aposta per unir apoderament i ball.

Els dies 13 i 20, tornaran les sessions de parkour dins la iniciativa Rubí Jove Expressa. El taller s’adreça a joves que vulguin conèixer aquesta disciplina o que tinguin ganes de seguir-la practicant. La proposta, dirigida per Gravity Down Parkour, es farà a la plaça del Poeta Miguel Hernández (13 de setembre) i en un segon espai encara per concretar.

Aquest mes de setembre, l’Estiu Jove també permetrà acostar-se al món del còmic. Els dies 14, 21 i 28, es farà un taller on s’ensenyaran els conceptes elementals per tal de crear personatges, explicar una història i fer un guió il·lustrat, entre d’altres.

A banda de totes aquestes propostes, Rubí Jove treballa per afegir a la programació de setembre i octubre dos nous tallers, un d’autotune i trap i un altre d’slam poetry. 

Totes les activitats es fan a les 18 h. Per poder-hi assistir, només cal emplenar el formulari disponible a la web de Rubí Jove.