Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix noves propostes culturals i d’oci durant els propers mesos Entre l’abril i el juny, a l’equipament juvenil s’hi realitzaran diversos tallers i monogràfics, entre d’altres activitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix noves propostes culturals i d’oci durant els propers mesos

Entre l’abril i el juny, a l’equipament juvenil s’hi realitzaran diversos tallers i monogràfics, entre d’altres activitats

Durant els mesos d'abril, maig i juny, l'Espai Jove Torre Bassas acollirà diverses activitats i tallers.
Durant els mesos d'abril, maig i juny, l'Espai Jove Torre Bassas acollirà diverses activitats i tallers

L’Ajuntament de Rubí ha programat múltiples activitats a l’Espai Jove Torre Bassas durant el segon trimestre de l’any. Entre els mesos d’abril i juny es duran a terme diverses propostes culturals i d’oci, cursos, tallers i monogràfics adreçats al col·lectiu de joves de la ciutat, tots ells gratuïts. Part de les activitats d’aquest segon trimestre s’han programat tenint en compte la bona acollida que han tingut algunes de les propostes que s’han dut a terme anteriorment.

Els tallers, tots ells amb un monitor de referència, centren bona part de la programació de l’Espai Jove Torre Bassas. Per a participar-hi cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Els dilluns es duran a terme els tallers de Guitarra (de 18 h a 19 h), de Torneig d’esports (de 18 h a 20 h) i d’Anglès (de 18.30 h a 20.30 h). Els dimarts serà el torn dels Balls llatins (de 18 h a 19 h). Els dimecres s’han programat els tallers de Personalització de roba (de 18 h a 20 h) i d’Escriptura creativa (de 18 h a 20 h). El taller de Fotografia creativa (de 18 h a 20 h) centrarà l’activitat dels dijous. Per últim, els divendres estaran dedicats al Teatre (de 17.30 h a 18.30 h) i a l’Street Dance (de 18 h a 19 h el grup de nivell inicial i de 19 h a 20 h el grup de nivell avançat).

Monogràfics i espais fixes
D’altra banda, durant aquest segon trimestre de l’any s’han programat diversos monogràfics. Els dies 6 i 13 de maig es donaran eines per a la recerca de feina i claus per afrontar amb èxit les entrevistes laborals a Vull treballar a l’estiu!. Els dies 20 i 27 de maig s’oferirà informació per a participar en programes de voluntariat a l’estranger al monogràfic Voluntariat europeu. Dóna a conèixer el teu grup musical, unes sessions per a l’adquisició d’eines de màrqueting, finançament i autoedició, es realitzarà els dies 28 de maig i 4, 11, 18, 25 i 30 de juny. El 3 de juny es durà a terme el curs d’higiene i sanitat alimentària Manipulació d’aliments, mentre que el 10 i 17 de juny tindrà lloc el monogràfic Emancipació, a través del qual s’explicaran els tràmits i els recursos necessaris per a poder emancipar-se.

L’Espai Jove Torre Bassas també ofereix diversos espais fixes: l’Espai Deures (de dilluns a divendres, de 17 h a 18 h), l’Espai Anglès (els dimarts, de 17 h a 18 h), l’Espai Break dance (els dimecres, de 18 h a 21 h) i l’Espai Teatre (els dijous, de 18 h a 19 h i de 19 h a 20 h). Es tracta d’espais setmanals d’ús lliure que no requereixen inscripció prèvia. Només cal adreçar-se al personal de la Torre Bassas i afegir-se al grup.

Aquest trimestre també s’oferiran activitats de Jardineria, Treballs manuals, Jocs de taula i les Tardes musicals al Subway de la Torre Bassas.

Campanyes i festes
A l’abril, per Sant Jordi, es durà a terme una setmana temàtica. També s’ha programat una festa de final de curs el 19 de juny, que comptarà amb una representació teatral per cloure el taller de teatre. 

Els dies 14, 15 i 18 de maig, el Subway de l’equipament acollirà l’exposició Cuida’t les dents, mentre que el 18 de juny, a les 18 h, en aquest mateix espai es mostraran els treballs realitzats al taller de Fotografia creativa.

Banc dels Idiomes
Aquest trimestre, l’equipament manté el Banc dels Idiomes, una iniciativa organitzada conjuntament amb l’Ateneu i la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Es tracta d’una proposta que pretén propiciar punts lingüístics de trobada entre persones interessades a conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües. Per a més informació, cal adreçar-se a algun d’aquests tres equipaments municipals.