Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix formació per atendre infants i joves amb necessitats educatives especials Les inscripcions per als nous tallers i cursos gratuïts de l’equipament juvenil es poden fer fins al proper 6 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix formació per atendre infants i joves amb necessitats educatives especials

Les inscripcions per als nous tallers i cursos gratuïts de l’equipament juvenil es poden fer fins al proper 6 d’octubre

L’Espai Jove Torre Bassas acull una àmplia gamma de tallers, cursos i assessories  .
L’Espai Jove Torre Bassas acull una àmplia gamma de tallers, cursos i assessories

Les inscripcions per als nous tallers i cursos de l’Espai Jove Torre Bassas es poden realitzar fins al 6 d’octubre. Aquesta tardor, l’oferta d’activitats inclou un curs de vetllador/a adreçat a persones de 18 a 29 anys que vulguin formar-se en l’atenció d’infants i joves amb necessitats educatives especials. Seran un total de 20 hores repartides en dues sessions setmanals de tres hores cadascuna, començant el 16 d’octubre i acabant el 8 de novembre.

Entre les activitats gratuïtes que ofereix l’Espai Jove Torre Bassas, també hi ha un ampli ventall de tallers. Balls llatins, il·lustració i còmic, teatre, guitarra, streetdance i Kpop se sumen a l’original iniciativa Fem deures, que planteja una forma divertida de fer les tasques escolars, i a la segona edició del taller de boxa, una proposta adreçada a nois i noies de 12 a 16 anys que està gaudint d’una gran acceptació, com ho demostra el fet que se n’hagi tancat ja un primer grup.

L’oferta completa de tallers es pot consultar al web de Rubí Jove, on també es pot descarregar el formulari que cal lliurar emplenat a l’Espai Jove Torre Bassas per tal de formalitzar la inscripció.

Assessories
En aquesta nova temporada, l’Espai Jove Torre Bassas segueix apostant pels serveis d’assessoria. A banda del Punt d’Informació Juvenil, l’equipament també ofereix un Punt Jove LGTBI, una Assessoria sociolaboral, una Assessoria de Mobilitat Internacional i Immigració, un Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat del estudis i un Consultori sexual i de parella. Per assistir a alguna de les assessories especialitzades, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça electrònica o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).