Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas acollirà un intercanvi internacional sobre art i drets humans Els joves rubinencs interessats a participar en aquest projecte, que reunirà 26 nois i noies de diferents països europeus, poden presentar la seva candidatura fins al 9 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas acollirà un intercanvi internacional sobre art i drets humans

Els joves rubinencs interessats a participar en aquest projecte, que reunirà 26 nois i noies de diferents països europeus, poden presentar la seva candidatura fins al 9 de febrer

La trobada es farà a la Torre Bassas.
La trobada es farà a la Torre Bassas

L’Espai Jove Torre Bassas serà la seu de l’intercanvi internacional sobre art i drets humans Painting Human Rights: origins, violations and advocacy, organitzat per l’entitat Fedelatina amb el suport del programa Erasmus+ de la Unió Europea i de l’Ajuntament de Rubí. La trobada tindrà lloc durant les vacances de Setmana Santa, entre el 24 i el 31 de març, i està adreçada a joves entre 18 i 25 anys.

El projecte Painting Human Rights: origins, violations and advocacy pretén donar accés a l’educació en drets humans a una trentena de nois i noies de Catalunya, Itàlia, França i Portugal. Rubí serà el punt de trobada d’aquests joves, que es reuniran per abordar aquesta temàtica des de diversos angles ─violència i pau, educació, salut, discriminació i xenofòbia, igualtat de gènere i pobresa, entre d’altres─, alhora que reflexionen sobre la situació dels drets humans al seus respectius països i arreu d’Europa, i s’apoderen com a agents de transformació. L’objectiu final del projecte és proporcionar als joves una visió general sobre els drets humans a Europa, sensibilitzar-los contra la injustícia i la desigualtat a les societats europees modernes i animar-los a participar activament en projectes de defensa dels drets humans a les seves comunitats locals.

Per a Rubí és una gran oportunitat convertir-se en la seu d’aquest projecte internacional, ja que connecta amb la feina que estem desenvolupant en defensa dels drets humans de proximitat i amb la nostra idea que les ciutats són un veritable element de transformació global”, ha argumentat la regidora de Joventut, Marta García.

Inscripcions obertes
El projecte està obert a la participació de sis joves de Rubí, un dels quals exercirà com a líder de grup. Els nois i noies interessats a participar-hi poden sol·licitar-ho escrivint un correu a o de manera presencial a l’Espai Jove Torre Bassas fins al 9 de febrer.