Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora rubinenca Concepción Sánchez Labrador presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca Municipal L’autora serà aquest divendres a l’equipament cultural per parlar d’“El poder de los círculos”, una obra ambientada al Barri Gòtic de Barcelona https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escriptora rubinenca Concepción Sánchez Labrador presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca Municipal

L’autora serà aquest divendres a l’equipament cultural per parlar d’“El poder de los círculos”, una obra ambientada al Barri Gòtic de Barcelona

El carrer del Bisbe és un dels escenaris de la novel·la (foto: Wikimedia Commons).
El carrer del Bisbe és un dels escenaris de la novel·la (foto: Wikimedia Commons)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest divendres 11 de març a partir de les 19.30 h la presentació del llibre El poder de los círculos, de l’escriptora rubinenca Concepción Sánchez Labrador.

L’obra té com a protagonistes un grup de joves estudiants que es veuen involucrats en una aventura misteriosa mentre recorren el Barri Gòtic de Barcelona per fer un treball de classe. Els fets es desencadenen quan una estranya veu els demana ajuda per trobar una clau que va ser amagada segles enrere als antics carrers de la Ciutat Comtal. Els joves accepten el repte sense imaginar-se que això els portarà a viatjar al passat i enfrontar-se a greus perills.

El poder de los círculos és el tercer llibre de Concepción Sánchez Labrador després de les novel·les Desde el otro lado i En busca del símbolo. La presentació a càrrec de l’autora rubinenca s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.