Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora Empar Moliner pronunciarà la conferència inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària L’entitat celebrarà el seu primer acte públic el dimecres de la setmana vinent a l’Ateneu on es donarà a conèixer a la ciutat i al setembre posarà en marxa el seu primer programa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escriptora Empar Moliner pronunciarà la conferència inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària

L’entitat celebrarà el seu primer acte públic el dimecres de la setmana vinent a l’Ateneu on es donarà a conèixer a la ciutat i al setembre posarà en marxa el seu primer programa

La junta de l’Aula d’Extensió Universitària (AEU) s’ha reunit aquest dimarts.
La junta de l’Aula d’Extensió Universitària (AEU) s’ha reunit aquest dimarts

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Rubí ha anunciat aquest dimarts que té previst iniciar el primer programa d’activitats al setembre. Abans, però, celebrarà un acte inaugural dimecres de la setmana que ve a l’Ateneu a les 18 h. La cita comptarà amb la participació de l’escriptora Empar Moliner que pronunciarà la conferència “Llegir i escriure”.

L’entitat de recent creació es marca com a objectiu “ampliar coneixements dels nostres associats de manera lúdica”. Així ho ha dit la presidenta, Rosa Maria Andrés, durant la roda de premsa celebrada aquest dimarts on ha explicat que aquesta voluntat es treballarà a través de xerrades, cursos i sortides.

En aquests moments l’associació, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), està tancant el primer programa d’activitats que s’allargarà de setembre a desembre. En aquest programa, es tractarà la història local, la música, la salut i l’art, entre d’altres qüestions.

L’AEU té la seva seu a l’Ateneu i rep la col·laboració de l’UAB i l’Ajuntament que proporciona la infraestructura necessària per al desenvolupament de les activitats.