Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música presenta a La Sala l’espectacle “Ballant amb Van Gogh!” El muntatge, que es podrà veure aquest divendres dins els actes del 35è aniversari del centre, combina música i dansa contemporània https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música presenta a La Sala l’espectacle “Ballant amb Van Gogh!”

El muntatge, que es podrà veure aquest divendres dins els actes del 35è aniversari del centre, combina música i dansa contemporània

L’Escola Municipal de Música Pere Burés s’ha inspirat en la visió artística de Van Gogh.
L’Escola Municipal de Música Pere Burés s’ha inspirat en la visió artística de Van Gogh

L’orquestra simfònica de l’Escola Municipal de Música Pere Burés presenta aquest divendres al Teatre Municipal La Sala l’espectacle multidisciplinari Ballant amb Van Gogh!. Aquesta innovadora proposta, que combina música i dansa contemporània, forma part dels actes del 35è aniversari de l’escola ubicada a l’Escardívol i es programa dins el cicle La clàssica als vespres.

Ballant amb Van Gogh! vol reflectir la visió artística del genial pintor Vincent Van Gogh a partir de quatre conceptes: la forma, el color, l’aire i la mort. Sobre l’escenari, la companyia Petit món ballarà dos temes cedits pel compositor britànic Henry Twinch i interpretats per l’orquestra simfònica de l’Escola Municipal de Música. Les cèlebres cartes de Van Gogh enviades al seu germà Theo serviran de fil conductor del muntatge, que comptarà amb escenografia de l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Aquest divendres, s’han programat dues sessions de l’espectacle Ballant amb Van Gogh!: a les 18.30 h el podran veure els alumnes de l’Escola Municipal de Música i les seves famílies, i a les 21.30 h s’obrirà al públic general. L’entrada és gratuïta.

Una orquestra jove
L’orquestra simfònica de l’Escola Municipal de Música Pere Burés es va crear el 2012, amb la participació de professors i alumnes del centre. El seu objectiu és introduir els procediments orquestrals en l’ensenyament que s’imparteix a l’escola.

Entre d’altres, el grup ha participat als musicals El mikado i Somriures i llàgrimes, així como a l’òpera Bastià i Bastiana, de W. A. Mozart.