Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés sortirà al carrer per commemorar el Dia Europeu de la Música El proper dimecres 21 de juny, els rubinencs i rubinenques disposaran de tres escenaris on poder demostrar les seves aptituds musicals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música Pere Burés sortirà al carrer per commemorar el Dia Europeu de la Música

El proper dimecres 21 de juny, els rubinencs i rubinenques disposaran de tres escenaris on poder demostrar les seves aptituds musicals

Alumnat de l’Escola Municipal de Música va actuar l’any passat a diversos emplaçaments de la ciutat (foto: Localpres).
Alumnat de l’Escola Municipal de Música va actuar l’any passat a diversos emplaçaments de la ciutat (foto: Localpres)

Rubí commemorarà el Dia Europeu de la Música el proper dimecres 21 de juny gràcies a la iniciativa de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. Després de l’experiència positiva de l’any passat, el centre d’ensenyament posarà a disposició de la ciutadania tres escenaris on tot aquell que ho vulgui podrà demostrar les seves aptituds musicals. D’aquesta manera, es vol consolidar una celebració de perfil popular i participatiu.

Aquest any, els espais triats per acollir les actuacions són la plaça de Catalunya, el vestíbul de l’estació del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el carrer de Pere Esmendia, en horari d’11 a 18 h. En el cas de la plaça de Catalunya, la gent podrà fer ús d’instruments de música moderna, com ara la bateria, el baix, la guitarra i el piano elèctrics; a l’estació d’FGC, es podrà tocar la guitarra espanyola i el calaix; i al carrer de Pere Esmendia, el piano de cua serà novament la gran atracció.

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha animat la ciutadania a compartir un any més aquesta commemoració amb l’Escola Municipal de Música: “L’any passat, aquesta nova proposta va generar força interès entre els vianants i es van viure moments molt macos als diferents escenaris. No cal ser un gran entès en música per sumar-se a aquesta celebració, només tenir ganes de gaudir de la música”.

Final de curs
A banda de commemorar el Dia Europeu de la Música, l’escola municipal aprofitarà la jornada del 21 de juny per tancar el curs dels grups instrumentals. Així, a partir de les 19 h, els escenaris de la plaça de Catalunya i del vestíbul de l’estació dels FGC acolliran les actuacions de les diferents formacions: mixt de guitarres, pianos, combo modern, latin band, Consort de vent, saxos, orquestra Semicorxeres, quartet de cordes i orquestra de cambra.