Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música organitza una jornada de portes obertes el proper divendres 8 de maig Les preinscripcions per al proper curs del centre es podran realitzar entre l'11 i el 21 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola Municipal de Música organitza una jornada de portes obertes el proper divendres 8 de maig

Les preinscripcions per al proper curs del centre es podran realitzar entre l'11 i el 21 de maig

L'Escola de Música acull alumnes de totes les edats (foto: Escola de Música).
L'Escola de Música acull alumnes de totes les edats (foto: Escola de Música)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés, ubicada a l’Escardívol, obrirà les seves portes el proper divendres 8 de maig a partir de les 19 h a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer el centre i el seu projecte educatiu de cara al curs 2015-2016.

La cita s’iniciarà a la Sala Frederic Mompou amb l’actuació de la Medium Band i seguirà a l’Auditori Alicia de Larrocha amb una presentació a càrrec del director del centre, Xavier Galí, qui detallarà el funcionament de l’escola i els seus plans d’estudi. La jornada de portes obertes finalitzarà amb una nova actuació a càrrec de diversos grups d’instrumentistes del centre.

Els ensenyaments que s’imparteixen a l’Escola de Música s’han diversificat molt en els darrers anys. Durant el proper curs, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació musical, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic.

A banda d’organitzar classes individuals i grups d’una gran varietat d’instruments, l’escola de l’Escardívol tornarà a impartir entre les seves activitats més originals els tallers musicals en família per a nadons de 0 a 3 anys o les sessions de musicoteràpia. A més, el centre també oferirà tot un seguit de propostes obertes a tota la població que tenen com a objectiu acostar la música a un públic més ampli, com ara el taller de coral amateur, l’aula de Seitai ─grup de relaxació─, els tallers oberts per iniciar-se en un instrument sense preparació prèvia o el curs La música i el seu entorn, que farà un repàs per la història de la música. A més, el centre disposa de grups corals de totes les edats, d’una orquestra simfònica i d’una Big Band, entre d’altres.

Les preinscripcions per al proper curs de l'Escola Municipal de Música Pere Burés es podran realitzar entre l'11 i el 21 de maig. Tota la informació sobre el procés està disponible ja al web municipal i a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

L’Escola Municipal de Música Pere Burés ha comptat durant el curs 2014-2015 amb prop de 750 alumnes de totes les edats.