Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música omple d’activitats aquest mes de desembre L’equipament ha programat diferents concerts entre aquest dimarts 9 de desembre i el dia 23 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019escola-municipal-de-musica-omple-d2019activitats-aquest-mes-de-desembre/@@images/image/preview

L’Escola Municipal de Música omple d’activitats aquest mes de desembre

L’equipament ha programat diferents concerts entre aquest dimarts 9 de desembre i el dia 23

Concert de flautes durant el Nadal 2013.
Concert de flautes durant el Nadal 2013

L’Escola Municipal de Música Pere Burés ha preparat per aquestes festes nadalenques un extens programa d’activitats obertes a tota la població. A partir d’aquest dimarts 9 de desembre i fins al dia 23, els alumnes del centre oferiran més d’una trentena d’actuacions a les instal·lacions de l’Escardívol i en altres punts de la ciutat.

En els propers dies, els grups de llenguatge musical de l’escola interpretaran nadales al passadís de l’equipament. A més, les corals, l’orquestra simfònica i els diversos grups d’instruments protagonitzaran actuacions a diversos espais, com ara la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, el Casal Parroquial, diferents escoles i instituts, o l’auditori del Castell.

Aquesta extensa programació musical es tancarà amb el tradicional Concert de Nadal, que tindrà lloc el 23 de desembre a partir de les 18 h a l’Església de Sant Pere. Al voltant d’una norantena de cantaires provinents de les corals de petits, mitjans i joves participaran en aquest recital dirigit per Mireia Aguiar, Jordi Boltes i Cecília Rocosa. El repertori estarà format per una quinzena de temes nadalencs de diferents cultures, des de cançons catalanes i de països europeus a d’altres vingudes d’indrets tan llunyans i diferents com el Japó, Finlàndia, Bolívia o el Zaire.

Just abans d’aquest concert, entre les 17.30 h i les 18 h, alguns grups instrumentals de l’escola actuaran a la plaça del Doctor Guardiet.

Recollida d’aliments
Coincidint amb el Concert de Nadal, l’Escola Municipal de Música organitzarà per segon any consecutiu una recollida d’aliments solidària. Les persones que estiguin interessades a col·laborar-hi podran fer les seves aportacions a l’entrada de l’Església de Sant Pere. L’entitat Càritas s’encarregarà de distribuir els aliments posteriorment entre les famílies que acudeixen al seu servei.