Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música ofereix tallers d’instrument oberts a tothom Aquesta activitat està pensada perquè qualsevol persona pugui provar a tocar un instrument sense la necessitat de tenir coneixements musicals previs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola Municipal de Música ofereix tallers d’instrument oberts a tothom

Aquesta activitat està pensada perquè qualsevol persona pugui provar a tocar un instrument sense la necessitat de tenir coneixements musicals previs

S’organitzen tallers oberts de diversos instruments (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
S’organitzen tallers oberts de diversos instruments (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés organitza un any més tallers oberts adreçats a totes aquelles persones que vulguin provar a tocar algun instrument sense la necessitat de tenir coneixements musicals previs. El centre ubicat a l’Escardívol ofereix tallers de violí i viola per a alumnes de cinc anys en endavant, tallers de piano per a majors de sis anys i tallers de violoncel, contrabaix, trombó, oboè, trompeta, flauta travessera i saxo per a alumnes de vuit anys o més.

Les classes tenen una durada trimestral i, un cop finalitzat aquest període, el professor valora la continuïtat o no de l’alumne. Es tracta de tallers col·lectius de 45 minuts setmanals, tot i que també hi ha la possibilitat de fer-ne d’individuals de 15 minuts si el grup no s’omple.

El preu dels tallers és de 31,37 € mensuals i l’escola facilita l’instrument sempre que en disposi.

Les persones interessades a inscriure’s en aquesta activitat, oberta a tota la població, s’han d’adreçar a la Secretaria de l’Escola Municipal de Música Pere Burés de 10 a 12 h de dilluns a divendres o de 17 a 19 h de dilluns a dijous. També poden trucar al telèfon 93 588 70 00 ext. 4410 o enviar un correu electrònic a l’adreça .