Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música enceta aquest dijous el 21è Cicle de Música de Cambra El centre, que enguany commemora el seu 35è aniversari, ha programat cinc concerts gratuïts i oberts a tota la població https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música enceta aquest dijous el 21è Cicle de Música de Cambra

El centre, que enguany commemora el seu 35è aniversari, ha programat cinc concerts gratuïts i oberts a tota la població

Un dels concerts de l’any passat (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
Un dels concerts de l’any passat (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés inaugurarà aquest dijous el 21è Cicle de Música de Cambra, obert a tota la població. Coincidint amb el seu 35è aniversari, el centre ha programat cinc concerts gratuïts que tindran lloc els dies 21 d’abril, 5, 12, 19 i 26 de maig a l’Auditori Alicia Larrocha de l’escola.

El Cicle de Música de Cambra vol  contribuir a la tasca de promoció i foment de l’activitat musical que realitza el centre, i fer visible el treball que fan els seus alumnes i professors al llarg del curs. Així, tots els recitals compten amb la participació de músics que han estudiat a l’escola.

El cicle s’iniciarà aquest dijous amb una actuació del trio Acords & Desacords, format per Raúl Cañizar, Laia Besalduch i Teresa Galceran. La formació, nascuda el 2006, interpretarà un programa de vent i corda signat pels compositors Kreutzer, Matiegka, Gounod i Masini.

El 5 de maig li arribarà el torn al trio Piano Vent, integrat per Eduard Sáez, Joan Calabuig i Juan Manuel Gómez. El piano, la flauta i el clarinet seran els protagonistes d’un recital que inclourà peces de Rasse, Muczynski, Siege, Shostakovich, Bizet i Webster.

El següent concert serà el 12 de maig i anirà a càrrec dels cantants Sophie Klingele i José Ignacio Lagos i de la pianista Raquel Portales. Sota el títol Un momento di contento, els músics interpretaran àries i duets de Mozart, Handel, Haydn i Schumann.

El 19 de maig, David Murgadas oferirà un recital de guitarra catalana i castellana del segle XVIII, amb composicions de Santiago de Murzia, Antonio de Santa Cruz, Francisco de Guerau i Gaspar Sanz.

El cicle es clourà el 26 de maig amb l’actuació del violoncelista Óscar Alabau, que interpretarà peces de Bach, Abdelmoula i Cassadó.

Tots els concerts del Cicle de Música de Cambra són gratuïts i tindran lloc a les 21 h a l’Auditori Alicia Larrocha de l’escola.