Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música celebrarà una jornada de portes obertes virtual el 29 de maig La Pere Burés convida la ciutadania a conèixer el seu projecte formatiu i les seves instal·lacions de cara al curs 2020-2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música celebrarà una jornada de portes obertes virtual el 29 de maig

La Pere Burés convida la ciutadania a conèixer el seu projecte formatiu i les seves instal·lacions de cara al curs 2020-2021

La jornada de portes obertes serà virtual (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La jornada de portes obertes serà virtual (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés celebrarà una jornada de portes obertes virtual el pròxim divendres 29 de maig per tal de mostrar el seu projecte, les instal·lacions i l’oferta formativa que s’hi imparteix a la ciutadania. La sessió tindrà lloc a les 18 h  a través de la plataforma Jit.si. Per poder-hi participar, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça escola.musica@ajrubi.cat sol·licitant accedir-hi o directament obrint sessió a meet.Jit.si/escolamusicaPereBures el dia i hora indicats.

La jornada anirà a càrrec de l’equip directiu i l’administrativa del centre i s’hi explicarà el projecte pedagògic, l’oferta educativa pel curs vinent, els tràmits de matriculació i les quotes.   

La sessió virtual de portes obertes del 29 de maig s’organitza amb vista a la preinscripció per al curs 2020-2021, que encara no té data definitiva.

Per posar a l'abast de totes les famílies la màxima informació possible sobre la seva oferta formativa, l’escola també ha preparat aquest vídeo: