Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música celebrarà una jornada de portes obertes el 26 d’abril Com cada any, el centre situat a l’Escardívol convida la ciutadania a conèixer el seu projecte formatiu i les seves instal·lacions de cara al curs 2019-2020 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola Municipal de Música celebrarà una jornada de portes obertes el 26 d’abril

Com cada any, el centre situat a l’Escardívol convida la ciutadania a conèixer el seu projecte formatiu i les seves instal·lacions de cara al curs 2019-2020

Una de les aules de l’Escola Municipal de Música Pere Burés (foto: César Font).
Una de les aules de l’Escola Municipal de Música Pere Burés (foto: César Font)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés obrirà les portes a la ciutadania el proper divendres 26 d’abril per tal de mostrar les seves instal·lacions de l’Escardívol i l’oferta formativa que s’hi imparteix. La jornada començarà a les 18.15 h amb una breu presentació, després de la qual s’atendran les consultes de les persones visitants i se les conduirà en grups pels diferents espais del centre, on podran presenciar les activitats que s’hi estiguin fent ─assajos d’orquestra, classes d’instrument, assajos de corals, etc.

La jornada de portes obertes del 26 d’abril s’organitza amb vista a la preinscripció per al curs 2019-2020, que tindrà lloc durant la segona quinzena del mes de maig. Les persones que no puguin assistir-hi aquell dia també tenen la possibilitat d’adreçar-se a la secretaria de l’escola en horari de matí o tarda per sol·licitar informació.

El curs 2019-2020 serà el primer en què s’aplicaran de manera íntegra els nous preus de l’Escola Municipal de Música, que comporten una baixada generalitzada en els ensenyaments formals. La modificació d’aquestes tarifes, juntament amb una reordenació de l’oferta formativa, té com a objectiu fer d’aquesta escola un servei públic més inclusiu i accessible. 

Portes obertes a edRa
L’Escola d’Art i Disseny edRa també prepara un segona jornada de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i els cicles formatius que s’hi poden cursar. En aquest cas, tindrà lloc el dimecres 15 de maig en dues sessions: a les 17 i a les 18 h.

El centre ja va oferir una primera presentació el passat mes de febrer.