Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música celebra el seu 35è aniversari amb una gran cantata a La Sala Aquesta mateixa setmana, el centre també ha programat el concert de cloenda del curs, en què s’oferirà una mostra del treball realitzat pels alumnes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música celebra el seu 35è aniversari amb una gran cantata a La Sala

Aquesta mateixa setmana, el centre també ha programat el concert de cloenda del curs, en què s’oferirà una mostra del treball realitzat pels alumnes

El concert de cloenda del curs comptarà amb actuacions els grups instrumentals (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
El concert de cloenda del curs comptarà amb actuacions els grups instrumentals (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés ha programat aquesta setmana dues cites ineludibles al Teatre Municipal La Sala. D’una banda, aquest dimecres a les 18 h tindrà lloc el concert de cloenda del curs 2015-2016, en què els alumnes dels diferents grups instrumentals oferiran una mostra del que han après durant el darrer any. D’altra banda, el dissabte a les 18 h se celebrarà un dels actes centrals del 35è aniversari de l’escola, la cantata El Trencanous i el Rei dels rats.

Pel que fa al recital d’aquest dimecres, comptarà amb les interpretacions del grup de pianos, l’orquestra de guitarres, el grup de flautes travesseres i l’orquestra Semicorxeres. El programa, d’una hora aproximadament, inclourà peces de tot tipus, que van des de composicions clàssiques com el Canon de Pachelbel fins a temes molt populars de les bandes sonores d’Aladdin o El llibre de la selva, entre d’altres.

Amb aquesta actuació, l’Escola Municipal de Música vol oferir una mostra de la feina realitzada pels grups instrumentals durant el curs i evidenciar els beneficis de la pràctica col·lectiva de la música, que van des del foment del treball en equip fins al desenvolupament emocional de les persones.

250 infants damunt l’escenari
El Teatre Municipal La Sala també serà escenari aquest dissabte del concert central del 35è aniversari de l’escola, consistent en una interpretació de la cantata El Trencanous i el Rei dels rats, basada en el conte popular El Trencanous. Al voltant de 250 alumnes de 4 a 12 anys participaran al recital, ja sigui com a cantaires, instrumentistes o actors.

L’adaptació musical és de l’autor britànic Douglas Coombes, qui ha agraït personalment a l’Escola Municipal de Música l’elecció de la seva obra i ha expressat els seus millors desitjos per al concert d’aquest dissabte. L’espectacle comptarà amb la direcció musical de Cecília Rocosa i amb decorats i ninots elaborats per l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Com a acte institucional del 35è aniversari de l’Escola Municipal de Música, la cantata anirà precedida dels discursos de la regidora d’Educació, Marta García, del director del centre, Xavier Galí, i de la directora musical de l’espectacle, Cecília Rocosa. A més, s’hi convidarà diferents personalitats vinculades a aquests 35 anys del centre educatiu, així com antics alumnes i treballadors.