Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa lliura els premis del 29è Concurs de màscares de Carnaval El certamen ha registrat una molt bona participació, amb un total de 124 treballs presentats per infants i adults https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa lliura els premis del 29è Concurs de màscares de Carnaval

El certamen ha registrat una molt bona participació, amb un total de 124 treballs presentats per infants i adults

En primer pla, una de les màscares guanyadores (foto: Localpres).
En primer pla, una de les màscares guanyadores (foto: Localpres)

L’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa ha lliurat aquest dijous al vespre els premis del 29è Concurs de màscares de Carnaval. El certamen ha comptat amb la participació de 124 treballs, repartits en les següents categories: categoria A (de 4 a 9 anys), categoria B (de 10 a 15 anys) i categoria C (de 15 anys en endavant).

A la categoria B, el primer premi ha recaigut en Oriol Alarcón, mentre que l’accèssit se l’ha endut Adrián Guerra. A la categoria C, la guanyadora ha estat Cristina Pérez i l’accèssit ha estat per a Míriam Fernández. Pel que fa a la categoria A, que agrupa els autors de 4 a 9 anys, s’ha optat novament per premiar tots els participants amb un petit obsequi.

Des d’edRa s’ha fet una valoració molt positiva de la participació registrada, especialment a la categoria B, que ha comptat amb una gran implicació dels alumnes de l’Institut Duc de Montblanc.

Un cop lliurats els premis, els treballs presentats es podran visitar a la sala d’exposicions d’edRa fins al 18 de febrer, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.

Imatges relacionades

L'exposició es podrà visitar fins al 18 de febrer (foto: Localpres)
L'exposició es podrà visitar fins al 18 de febrer (foto: Localpres)
Els participants han rebut un obsequi (foto: Localpres)
Els participants han rebut un obsequi (foto: Localpres)