Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Música celebra una Setmana Cultural plena d’activitats Alumnes i famílies podran gaudir entre el 23 i el 27 de març de prop d’una trentena de propostes https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019escola-de-musica-celebra-una-setmana-cultural-plena-d2019activitats/@@images/image/preview

L’Escola de Música celebra una Setmana Cultural plena d’activitats

Alumnes i famílies podran gaudir entre el 23 i el 27 de març de prop d’una trentena de propostes

Una de les activitats destacades és el Concurs fantasma (foto: Escola de Música).
Una de les activitats destacades és el Concurs fantasma (foto: Escola de Música)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés ha programat entre el 23 i el 27 de març prop d’una trentena d’activitats en el marc de la seva Setmana Cultural. Durant uns dies, el centre aturarà les classes habituals i s’omplirà de propostes lúdiques adreçades tant als alumnes com a les seves famílies.

Enguany la Setmana Cultural s’inspirarà en el tema de l’univers, que protagonitzarà la decoració creada per a l’ocasió per l’Escola d’Art i Disseny edRa.

Pel que fa a les activitats, destaca un any més el Concurs fantasma, que tindrà lloc cada dia ─amb excepció de divendres─ i que consistirà en la interpretació en directe d’una peça lliure darrere d’una cortina, de manera que el jurat n’escollirà els guanyadors sense saber-ne la identitat. A més, enguany se celebrarà una nova competició oberta a tothom sota el títol De quin instrument es tracta?, que tindrà lloc cada tarda.

També destaquen entre les diferents propostes un concert per a piano a quatre mans, amb alumnes de les escoles de música de Rubí i Valldoreix, que tindrà lloc dilluns a les 20 h; la xerrada-debat Música i vida, que impartirà el filòsof Rafael Camps el dimarts 24 a les 19.30 h; i una xerrada-concert a càrrec del grup rubinenc Empty Cage el dijous 26 a les 20 h.

Els tallers també seran una constant durant tota aquesta setmana. A banda dels adreçats als alumnes més petits, en destaca un de luthieria conduït per Guillem Jacobi, que il·lustrarà els assistents sobre la construcció d’instruments de corda fregada. Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres 25 a partir de les 19.30 h.

La Setmana Cultural es clourà el divendres 27 amb una actuació a càrrec la Macro Orquestra (18 h) i el lliurament de premis del concursos (18.30 h).