Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ofereix noves accions formatives durant aquest mes de maig Els participants podran aprendre de forma gratuïta a posar en marxa una botiga virtual, fer un pla de promoció i difusió del seu negoci o millorar la seva productivitat personal, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ofereix noves accions formatives durant aquest mes de maig

Els participants podran aprendre de forma gratuïta a posar en marxa una botiga virtual, fer un pla de promoció i difusió del seu negoci o millorar la seva productivitat personal, entre d’altres

Una de les accions se centrarà en les botigues virtuals (foto: Freepik).
Una de les accions se centrarà en les botigues virtuals (foto: Freepik)

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, continua aquest mes de maig amb la seva oferta formativa adreçada a persones emprenedores i empreses de la ciutat. Totes les accions estan subvencionades i, per tant, no representen cap cost econòmic per als assistents.

Del 2 al 6 de maig, tindrà lloc el curs Com crear una botiga virtual, adreçat a persones emprenedores i responsables de pimes que estiguin interessats a construir, gestionar i mantenir una botiga virtual. Durant les cinc sessions en què es divideix aquesta acció, s’introduirà els assistents en el comerç electrònic i se’ls orientarà en tots aquells aspectes que cal tenir en compte a l’hora de muntar una botiga virtual, com ara la gestió del catàleg, els clients, les comandes, els mitjans de pagament i els enviaments.

Per a la propera setmana, també està prevista la sessió Productivitat personal per a homes i dones orquestra, en què es donaran eines concretes per fer front a la pèrdua d’atenció i millorar la productivitat. L’acció, que tindrà un enfocament molt pràctic, es durà a terme el 4 de maig.

Una altra de les propostes formatives per al mes de maig és la càpsula formativa La gestió del marge comercial, que tindrà lloc el 12 de maig. En el marc d’aquesta sessió, els participants podran aprendre com es pot millorar el sistema d’organització i control d’una empresa per a l’assoliment de l’objectiu del marge comercial.

Els dies 18 i 25 de maig, es farà el curs Com elaborar un pla de promoció i difusió del meu negoci?, en què es facilitaran eines de màrqueting per millorar la projecció comercial i recursos comunicatius per difondre una marca i fidelitzar la clientela.

En darrer terme, l’EDER ha programat l’acció Descobreix les noves fonts de finançament alternatiu, que es durà a terme en dues sessions, els dies 19 i 26 de maig. En aquest curs, es repassarà l’actual normativa en matèria de finançament i quines són les opcions que existeixen a l’hora de buscar suport econòmic per tirar endavant un negoci, fent especial incidència en aquelles alternatives, com per exemple el micromecenatge i les seves variants.

Totes les accions previstes per a aquest mes de maig es faran a la Masia de Can Serra a excepció del curs Com crear una botiga virtual, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al web de Rubiempresa