Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny edRa mostra l’activitat del centre a través de l’exposició 'Celler de les emocions' Durant la inauguració d’aquesta exposició es presentarà el nou cicle de grau superior que s’impartirà a l'escola: Espais interactius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Art i Disseny edRa mostra l’activitat del centre a través de l’exposició 'Celler de les emocions'

Durant la inauguració d’aquesta exposició es presentarà el nou cicle de grau superior que s’impartirà a l'escola: Espais interactius

Cartell de l’exposició.
Cartell de l’exposició

L’Escola d’Art i Disseny edRa inaugura aquest divendres al Celler l’exposició Celler de les emocions. Es tracta d’una instal·lació de muntatges interactius, que tenen com a fil conductor precisament les emocions, amb els quals es vol mostrar a la ciutadania les activitats que es realitzen en aquest centre.

Alumnes dels diferents cicles formatius que s’imparteixen a l’escola han dissenyat alguna de les diverses activitats programades al Celler en el marc d’aquesta exposició.

Així, el 1r curs del Cicle de Gràfica Interactiva ha ideat un joc de realitat augmentada i de gran format anomenat Memory de les emocions.

Alumnes de segon d’aquest mateix cicle han proposat el joc Catifa interactiva, una activitat a la qual s’hi podrà jugar a través d’una app i que està basada en els seus propis projectes de catifes interactives. La mecànica del joc està inspirada en el clàssic joc de taula Simon.

Els estudiants d’Interiorisme, per la seva banda, oferiran una nova lectura de l’espai interior del Celler a través de la desmaterialització de la seva tectònica i gravetat, amb una proposta efímera i conceptual anomenada Omplir el Celler d’emocions. El color blanc i les superfícies del recinte seran el suport per a una intervenció a gran escala, on el visitant haurà d’expressar amb el dibuix o altres eines artístiques aquelles emocions i sensacions que rebi des de diferents formats.

D’altra banda, des del curs d’Introducció al Disseny es planteja revisar, 90 anys més tard, el llegat de la Generació del 27 des de diferents aproximacions artístiques: dibuix, instal·lació, so i imatge.

I per últim, els visitants també podran jugar a ser un director d’orquestra, fent sonar un Orgue gegant de llum i so a partir de les tines que hi ha al Celler. 

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres a les 18 h amb una festa que comptarà amb l’actuació de la Milenium Band. Paral·lelament, també es presentarà el nou cicle de grau superior de l'escola: Espais interactius.

La mostra es podrà veure durant aquest cap de setmana i el següent, els divendres de 18 a 21 h, els dissabtes de 12 a 14 h i de 18 a 21 h, i els diumenges d’11 a 14 h.

Jornada de portes obertes
Com cada any, l’Escola d’Art i Disseny edRa organitza unes jornades de portes obertes a les seves instal·lacions perquè els alumnes interessats puguin conèixer de més a prop el centre i els cicles formatius professionals que s’hi imparteixen.

Enguany, aquestes convocatòries tindran lloc el dimarts 14 de març i el dimecres 16 de maig. En tots dos casos s’han organitzat dues sessions: de 17 a 18 h i de 18 a 19 h.