Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny dona a conèixer la seva oferta de cicles formatius en una jornada de portes obertes El centre situat a l’Escardívol oferirà aquest dimarts a la tarda dues sessions informatives sobre els ensenyaments que impartirà el curs 2017-2018 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Art i Disseny dona a conèixer la seva oferta de cicles formatius en una jornada de portes obertes

El centre situat a l’Escardívol oferirà aquest dimarts a la tarda dues sessions informatives sobre els ensenyaments que impartirà el curs 2017-2018

edRa ofereix una gran diversitat d’ensenyaments.
edRa ofereix una gran diversitat d’ensenyaments

L’Escola d’Art i Disseny edRa obrirà la seves portes aquest dimarts a la tarda per donar a conèixer les seves instal·lacions i els cicles formatius professionals que s’hi imparteixen. La jornada s’ha estructurat en dues sessions, que tindran lloc a les 17 i a les 18 h respectivament.

El centre ubicat a l’Escardívol oferirà el curs vinent dos cicles formatius de grau mig, de Gràfic Interactiu i Serigrafia, i altres dos cicles formatius de grau superior, el d’Interiors Gràfics i el nou d’Espais Interactius. Aquest darrer ensenyament és pioner a Catalunya i ha estat dissenyat des de la pròpia escola municipal amb l’objectiu de formar professionals capaços d’incorporar el disseny digital i la tecnologia interactiva a l’espai físic, responent així a una demanda creixent d’aquest tipus de projectes híbrids.

El CFGS en Espais Interactius formarà en el camp del disseny per intervenir en espais d’oci ─comandes interactives, ambientacions, experiències lúdiques...─, entorns sanitaris ─passadissos interactius, instal·lacions interactives per a nens…─, espais comercials ─on els productes poden explicar digitalment la seva història, tot allò que els complementa, evocar sensacions i establir comparatives─, i en espais de comunicació com museus i exposicions, posant a l’abast del visitant experiències dinàmiques i participatives. Aquest disciplina fa servir la realitat mixta, objectes físics augmentats digitalment, objectes físics “sensibles” equipats amb sensors; o bé la realitat augmentada, consistent a superposar al món físic una capa d’informació digital.

Els estudis consisteixen en un total de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics, 99 hores de projecte final i 280 hores de pràctiques en empreses, estudis o tallers. L’alumnat que els superi obtindrà el títol de tècnic superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Interactiva, amb el perfil professional d’Espais Interactius.