Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Bressol Municipal Lluna celebra el seu 10è aniversari amb una passejada per Ca n’Oriol Infants i famílies han compartit aquest diumenge un recorregut que ha comptat amb l’assessorament del Centre Excursionista de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Bressol Municipal Lluna celebra el seu 10è aniversari amb una passejada per Ca n’Oriol

Infants i famílies han compartit aquest diumenge un recorregut que ha comptat amb l’assessorament del Centre Excursionista de Rubí

Les famílies, a la seva arribada a la Rosa dels vents (foto: EBM Lluna).
Les famílies, a la seva arribada a la Rosa dels vents (foto: EBM Lluna)

Les famílies i l’equip docent de l’Escola Bressol Municipal Lluna han celebrat aquest diumenge el 10è aniversari del centre amb una passejada lúdica i divulgativa pel bosc de Ca n’Oriol. Durant el recorregut, que ha comptat amb l’assessorament del Centre Excursionista de Rubí, infants i adults han pogut compartir diferents activitats, com ara cançons i propostes de coneixement del medi natural.

La llar d’infants situada al barri de Ca n’Oriol commemora enguany una dècada d’història, durant la qual han passat pel centre prop de 1.200 famílies. Amb motiu d’aquesta efemèride, l’equipament municipal ha organitzat diferents activitats, que van arrencar el passat mes de febrer amb la participació d’una comparsa pròpia a la rua de Carnaval. Després de la passejada de diumenge, una de les propostes més destacades serà una exposició itinerant de fotografies i material pedagògic ─treballs realitzats pels alumnes─ en què quedaran plasmats els deu anys de vida de l’escola. La mostra recorrerà a partir del mes d’abril l’Ateneu, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, el pavelló de Can Rosés i el mateix centre educatiu, on es podrà veure coincidint amb les jornades de portes obertes, entre d’altres. Per les mateixes dates, es publicarà un lipdub enregistrat a l’escola gràcies a la col·laboració d’un dels pares i amb la participació de l’equip docent.

La celebració del 10è aniversari també contempla un taller d’estampació de samarretes, la pintada d’un gran mural al pati de l’escola a càrrec de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (edRa) i una festa de fi de curs.