Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula d’Extensió Universitària ha celebrat el final de curs amb un concert a l’Ateneu Durant l'any, l’alumnat ha pogut assistir a una trentena de propostes entre seminaris, conferències i visites culturals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Aula d’Extensió Universitària ha celebrat el final de curs amb un concert a l’Ateneu

Durant l'any, l’alumnat ha pogut assistir a una trentena de propostes entre seminaris, conferències i visites culturals

La cloenda ha tingut lloc als jardins de l’Ateneu (foto: Ajuntament de Rubí).
La cloenda ha tingut lloc als jardins de l’Ateneu (foto: Ajuntament de Rubí)

L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR) ha acomiadat el curs amb un concert de la formació de cantants a cappella The Minstrels Quartet que ha interpretat des d’espirituals negres fins a peces de clàssic modern. L’acte que va aplegar un centenar de persones als jardins de l’Ateneu Municipal ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Serveis Socials bàsics, Yolanda Ferrer, i la regidora de Ciutadania i Gent Gran Activa, Mª Carmen Cebrián. “Vull agrair als membres de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí la tasca que fan durant tot el curs: darrere del programa d’activitats hi ha molta feina d’organització i planificació que obté recompensa amb l’èxit de les propostes”, ha dit Martínez.

També hi va assistir la responsable de l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, AFOPA, Muntsa Lamúa.

L’AEUR és una entitat de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre i amb plena autonomia, que forma part de l’AFOPA i que compta amb la tutela de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu principal és difondre la cultura, despertar l’ interès i satisfer les inquietuds intel·lectuals de les persones que desitgin ampliar coneixements en diverses matèries com la història, les ciències, la salut i la medicina, les arts i la música, el món de l'economia i l'empresa, la tecnologia, la filosofia i l’ètica, entre d'altres, d'una forma amena, dinàmica i participativa.

L’AUER va obrir el seu segon curs a Rubí el 26 de setembre amb la conferència Jugar, llegir, tal vegada escriure a càrrec del professor Màrius Serra. Durant el curs, l’alumnat ha pogut assistir a una trentena de propostes entre seminaris, conferències i visites culturals.