Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula Cultural se suma al Dia Internacional dels Museus i obrirà divendres fins a les 23 h Els i les assistents hi podran veure la mostra "L’ànima de les coses", de l’artista Miquel Mas Martí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Aula Cultural se suma al Dia Internacional dels Museus i obrirà divendres fins a les 23 h

Els i les assistents hi podran veure la mostra "L’ànima de les coses", de l’artista Miquel Mas Martí

Un moment de la inauguració de l’exposició de Miquel Mas (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment de la inauguració de l’exposició de Miquel Mas (foto: Ajuntament de Rubí)

El divendres 20 de maig, l’Espai Expositiu Aula Cultural amplia el seu horari habitual i estarà obert al públic fins a les 23 h. D’aquesta manera, l’Aula Cultural se suma a la commemoració del Dia Internacional dels Museus, tal com fan també el Museu Municipal Castell (MMUC) i el Museu Etnogràfic Vallhonrat, que aquests dies mostren una selecció d’eines de boter al vestíbul del Castell. Les persones que divendres s’acostin a l’Aula Cultural estaran convidats a una copa de cava.

Fins al 23 de juliol, l’Aula Cultural mostra L’ànima de les coses, de l’artista Miquel Mas Martí. L'exposició revela el procés artístic del rubinenc a través de diverses peces fragmentàries que representen l’embrió de la seva obra. L’exposició reuneix peces en relleu treballades amb una tècnica semblant al gofrat. Les peces mostren l’empremta deixada per les restes de mobles vells d’època, moltes vegades trobats als contenidors, que en el paper es recomponen i descobreixen la seva ànima. Mas hi inclou a vegades elements figuratius, que abunden en la idea que la bellesa hi és en les coses més simples i quotidianes.

L’Espai Expositiu Aula Cultural obre habitualment els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Dia Internacional dels Museus

Des de l’any 1977, el Dia Internacional dels Museus es commemora el 18 de maig i vol acostar els museus i altres espais museístics a la ciutadania. La commemoració està promoguda pel Consell Internacional dels Museus (ICOM), que enguany ha proposat com a lema El poder dels museus. D’aquesta manera, es vol reconèixer la capacitat que tenen els museus per transformar el món que els envolta.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible