Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal acull un calendari de concerts adreçats a la petita infància Aquest dissabte a les 12 h tindrà lloc la primera de les sessions, que anirà a càrrec del guitarrista Pau Figueres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu Municipal acull un calendari de concerts adreçats a la petita infància

Aquest dissabte a les 12 h tindrà lloc la primera de les sessions, que anirà a càrrec del guitarrista Pau Figueres

El guitarrista Pau Figueres dirigirà la primera sessió del cicle de concerts per a nadons (foto: www.paufigueres.com).
El guitarrista Pau Figueres dirigirà la primera sessió del cicle de concerts per a nadons (foto: www.paufigueres.com)

L’Ateneu Municipal i l’Escola Municipal de Música Pere Burés col·laboren en l’organització d’un cicle de concerts entre els mesos de maig i juliol adreçat a la petita infància, en el marc de la programació estable d’activitats familiars que acull l’equipament del c. Xile. La iniciativa neix amb l’objectiu de proposar un espai per educar l’oïda musical mitjançant l’estímul de la curiositat i del treball sensitiu dels infants a partir de la música.

Les sessions aniran a càrrec de joves músics que, tot i la seva joventut, compten amb una trajectòria de participació en projectes artístics avalats per la seva qualitat musical. La primera sessió, que tindrà lloc aquest dissabte, anirà a càrrec del guitarrista Pau Figueres. El reconegut violoncel·lista rubinenc Òscar Alabau protagonitzarà la sessió del mes següent, el dissabte 18 de juny. I, finalment, seran la cantant i compositora Carolina Alabau i el percussionista Iñaki de la Linde els encarregats de tancar el cicle el dissabte 9 de juliol. Totes les sessions tindran lloc a les 12 h.

Amb aquesta selecció de músics, la iniciativa planteja un format de concert on prima l’exercici d’escolta i estímul a través de la música amb una disposició de l’espai i del temps de l’actuació adaptat a la petita infància. Els participants podran accedir a l’espai a les 11.30 h i l’entrada serà lliure, tot i que l’aforament és limitat.