Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal acull la sessió "La lectura com a espai de la possibilitat" en el marc del cicle "A l’Ateneu en parlem" L’acte, que tindrà lloc aquest dijous, anirà a càrrec de Carme Serret, docent de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu Municipal acull la sessió "La lectura com a espai de la possibilitat" en el marc del cicle "A l’Ateneu en parlem"

L’acte, que tindrà lloc aquest dijous, anirà a càrrec de Carme Serret, docent de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB

Durant la sessió, Carme Serret presentarà una perspectiva creativa del que pot ser la lectura.
Durant la sessió, Carme Serret presentarà una perspectiva creativa del que pot ser la lectura

L’Ateneu Municipal de Rubí celebrarà aquest dijous (19 h) una nova sessió del cicle A l’Ateneu en parlem. En aquesta ocasió, la docent de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carme Serret, parlarà de La lectura com a espai de la possibilitat.

La concepció indissoluble de l’ésser humà com a ésser social duu implícit un exercici narratiu que no sempre té l’atenció que es mereix. Tota educació necessita de perspectives narratives que ajuden a comprendre el món que ens envolta, a fer despertar els interessos, a accedir al coneixement i a adquirir una comprensió integrada de la vida i dels altres.

Amb aquesta premissa, en aquesta sessió la professora Carme Serret presentarà una perspectiva creativa del que pot ser la lectura, un exercici que afecta a tot aquell que entén l’educació com a valor fonamental. Es presentarà la paraula com a narradora d’històries sense imperatius, com la lectura pot ajudar a saber més, però també i sobretot, a saber millor qui som, ja que la lectura permet enfrontar-nos al misteri de les coses i obre la possibilitat d’aprendre allò que no sempre es pot ensenyar.

Carme Serret Vidal és llicenciada en Filosofia i professora de futurs educadors a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La docent dedica bona part del seu temps a intentar contagiar des de les aules la passió per la lectura que, com totes les passions, no es pot ensenyar, sinó només contagiar.