Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal acull la cloenda dels cursos del col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització Les classes, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es realitzen des de fa anys gràcies a la feina de les voluntàries d’aquest grup de rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu Municipal acull la cloenda dels cursos del col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització

Les classes, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es realitzen des de fa anys gràcies a la feina de les voluntàries d’aquest grup de rubinenques

Voluntàries i alumnes, durant l’acte de cloenda dels cursos (foto: Localpres).
Voluntàries i alumnes, durant l’acte de cloenda dels cursos (foto: Localpres)

L’Ateneu Municipal ha acollit aquest dimarts la festa de comiat dels cursos d’alfabetització impartits pel col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. Al voltant de 35 alumnes s’han donat cita en aquest acte, moltes d’elles acompanyades per les seves famílies.

Els cursos d’alfabetització, tant de català com de castellà, s’han dut a terme entre els mesos d’octubre de 2015 i juny de 2016. Aquesta és una iniciativa que es desenvolupa des de fa anys gràcies a la tasca de vuit professores voluntàries, que enguany han treballat en estreta col·laboració amb els serveis de Cultura i de Drets Civils i Ciutadania.

Durant l’acte d’aquest dimarts, les alumnes han rebut els certificats que acrediten la seva assistència a les classes. A més, l’Ajuntament ha fet un reconeixement a les professores voluntàries per la seva implicació social en el foment de l’alfabetització i la comprensió de la llengua catalana i castellana de la població rubinenca.

Els assistents a la festa han pogut gaudir d’un berenar conjunt on cadascun dels membres participants ha aportat un menjar típic del seu país d’origen, així com compartir diverses mostres de folklore.