Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Municipal acull la cloenda dels cursos del col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització Les classes, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es realitzen des de fa anys gràcies a la feina de les voluntàries d’aquest grup de rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu Municipal acull la cloenda dels cursos del col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització

Les classes, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es realitzen des de fa anys gràcies a la feina de les voluntàries d’aquest grup de rubinenques

Voluntàries i alumnes, durant l’acte de cloenda dels cursos de l’any passat (foto: Localpres).
Voluntàries i alumnes, durant l’acte de cloenda dels cursos de l’any passat (foto: Localpres)

L’Ateneu Municipal acull aquest dimecres la festa de comiat dels cursos d’alfabetització que ofereix el col·lectiu de Dones Solidàries per l’Alfabetització amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. Al voltant de 60 alumnes han seguit aquests cursos, que enguany han impartit un total de 9 dones voluntàries.

Els cursos d’alfabetització, tant de català com de castellà, s’han dut a terme entre els mesos d’octubre de 2016 i juny de 2017. Aquesta és una iniciativa que es desenvolupa des de fa anys gràcies a la tasca de diverses professores voluntàries que enguany, novament, han treballat en estreta col·laboració amb el servei de Ciutadania i Drets Civils.

Durant l’acte d’aquest dimecres, les alumnes rebran els certificats que acrediten la seva assistència a les classes. A més, l’Ajuntament farà un reconeixement a les professores voluntàries per la seva implicació social en el foment de l’alfabetització i la comprensió de la llengua catalana i castellana de la població rubinenca.

Els assistents a la festa també podran gaudir d’un berenar conjunt on cadascun dels membres participants aportarà un menjar típic del seu país d’origen, així com compartir diverses mostres de folklore.