Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu es vesteix d’estiu Els cursos, tallers i xerrades continuen a l’Ateneu amb la programació d’estiu a la que s’hi afegeixen els 'Vespres a la fresca' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ateneu es vesteix d’estiu

Els cursos, tallers i xerrades continuen a l’Ateneu amb la programació d’estiu a la que s’hi afegeixen els 'Vespres a la fresca'

Els vespres a l'Ateneu agafen protagonisme (Foto: Ateneu).
Els vespres a l'Ateneu agafen protagonisme (Foto: Ateneu)

L’activitat continua a l’Ateneu Municipal aquest estiu amb un programa que incorpora un seguit de propostes a l’aire lliure sota el títol Vespres a la fresca que se sumen, durant el mes de juliol, a les xerrades, tertúlies, cursos i tallers habituals. 

Els Vespres a la fresca tornen aquest estiu amb un seguit d’activitats que van del cinema a la música passant per espectacles familiars i fins i tot una proposta operística. 

La formació Noves veus del jazz & Anna Luna Jazz Trio enceta el cicle dijous 6 de juliol a les 20.30 h. La primera projecció cinematogràfica serà divendres 7 de juliol  a les 22 h amb la pel·lícula Mañana empieza todo. L’espectacle familiar Clownets i llegendes de la companyia Nyip-Nyap es representarà fins a tres vegades, els dies 13, 20 i 27 de juliol, a  les 20.30 h. Com a novetat, a través del Liceu a la fresca es vol apropar l’òpera a nous públics amb la transmissió del muntatge Il Trovatore, de Giusseppe Verdi, des del Gran Teatre del Liceu el 21 de juliol. Dimarts 25 de juliol, petits i grans aprendran a fer bombolles de sabó a partir de les 18.30 h. El cinema posarà el punt i final al cicle Vespres a la fresca amb el film María (y los demàs) que es projectarà divendres 28 de juliol a les 22 h.

A la secció de cursos i tallers, l’Ateneu proposa una sessió dedicada als tests projectius com a eina de coneixement personal. Serà dimarts 18 de juliol entre les 17.30 h i les 20.30 h, amb un preu de 7,5 euros. Aquest apartat inclou, a més, un taller d’introducció a l’escriptura narrativa de viatges que tindrà lloc el dijous 20 de juliol entre les 18 i les 21 h amb un preu de 7,5 euros. Per acabar, també hi haurà un tast de mindfullness i meditació pràctica. Una activitat que tindrà lloc el dilluns 24 de juliol i el dimecres 26 de juliol de 10 a 12 h i té un preu de 10 euros.

Les persones interessades en participar en alguna de les activitats han de tramitar la inscripció a partir del dilluns 10 de juliol. Les peticions es poden tramitar a través de l’adreça cursos.ajuntamentrubi.cat

En paral·lel, l’Ateneu continuarà oferint el seu espai per a diferents activitats impulsades des de diverses entitats. És el cas de les Nits d’observacions astronòmiques que tindran lloc els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol a partir de les 21.30 h.

La iniciativa Dimecres Manetes tindrà una nova sessió el 26 de juliol entre les 18 i les 21 h.