Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’associació Dones Creatives del Vallès engega noves activitats a l’Ateneu Municipal Durant les properes setmanes, l’entitat iniciarà una oferta d’activitats obertes a la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’associació Dones Creatives del Vallès engega noves activitats a l’Ateneu Municipal

Durant les properes setmanes, l’entitat iniciarà una oferta d’activitats obertes a la ciutadania

Membres de Dones Creatives del Vallès a la inauguració de 'Nuevas sensaciones', l’any passat (foto: Localpres).
Membres de Dones Creatives del Vallès a la inauguració de 'Nuevas sensaciones', l’any passat (foto: Localpres)

L’associació Dones Creatives del Vallès enceta noves activitats aquest darrer trimestre de l’any a l’Ateneu Municipal. D’una banda, organitza una nova edició del cicle de tertúlies Trobades positives i, de l’altra, convoca el 2n certamen Relat Insòlit. L’entitat està formada per escriptores, pintores, escultores, dissenyadores, fotògrafes i dibuixants, entre d’altres perfils.

Amb l’organització del nou cicle de trobades, obertes a tota la ciutadania, el col·lectiu pretén que l’Ateneu esdevingui un punt de reunió on debatre i fer tertúlia al voltant de diverses temàtiques d’interès. Trobades positives comptarà amb la participació de diferents especialistes en cada àmbit.

La primera trobada, que tindrà lloc aquest dijous 23 d’octubre, girarà al voltant de la fibromiàlgia. La sessió comptarà amb la participació de la doctora Susanna Tisler, especialista en psicologia, que parlarà de factors positius per enfrontar-se a aquesta afecció.

L’autoestima centrarà la següent trobada, el dijous 6 de novembre, on l’especialista convidada serà l’assistenta social Montserrat Olària. A través de diferents texts i dinàmiques, Olària guiarà una reflexió vers l’increment i la millora de la pròpia autoestima.

Finalment, el dijous 27 de novembre es tancarà el cicle amb una sessió sobre testament vital, que comptarà amb la participació de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD-CAT).

Totes les trobades tindran lloc a les 19 h a l’Ateneu.

2n certamen Relat Insòlit
D’altra banda, el divendres 21 de novembre a les 19 h tindrà lloc l’acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de la segona edició del certamen Relat Insòlit, un esdeveniment que, alhora, servirà per presentar la primera antologia de l’entitat, un recull de les obres premiades en la primera edició del certamen.

Durant l’acte, el grup de teatre Corimbo realitzarà lectures teatralitzades de diversos passatges d’algunes obres d’autores amb notable rellevància històrica. El lliurament de guardons també comptarà amb l’assistència de representants municipals i de referents de l’entitat.