Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’artista rubinenca Sandra Bea exposa els seus retrats a l’Antiga Estació Aquest divendres, també tindrà lloc l’acte d’inauguració de la mostra d’Ignasi Marroyo “Carrers de Rubí” al Museu Municipal Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’artista rubinenca Sandra Bea exposa els seus retrats a l’Antiga Estació

Aquest divendres, també tindrà lloc l’acte d’inauguració de la mostra d’Ignasi Marroyo “Carrers de Rubí” al Museu Municipal Castell

Detall d’un dels retrats que formen part de l’exposició de Sandra Bea.
Detall d’un dels retrats que formen part de l’exposició de Sandra Bea

L’artista rubinenca Sandra Bea inaugura aquest dijous a l’Espai Expositiu Antiga Estació la mostra Sandra Bea. Pintura, una col·lecció de retrats de persones que, d’una manera o altra, han marcat les vivències de l’autora. Les obres presenten significats i estils diferents, amb la intenció de plasmar tot el ventall de sentiments i sensacions experimentats per l’artista.

L’exposició es podrà visitar fins al 28 de gener de 2018 a l’Espai Expositiu Antiga Estació.

Inauguració oficial de “Carrers de Rubí”
Aquest divendres 10 de novembre, a les 19.30 h, tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial de l’exposició Carrers de Rubí, que es pot visitar al Museu Municipal Castell des del 5 d’octubre i fins al 17 de desembre. La cita comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, els exconsellers de Cultura Ferran Mascarell i Joan Manuel Tresserras, el director de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Francesc Balada, i la cap d’Imatge i Fotografia d’aquest mateixa institució, Inmaculada Navarro.

Durant l’acte, es podrà gaudir d’una conferència sobre la figura de Marroyo a càrrec de Sandra Balsells, fotoperiodista i professora a la Universitat Ramon Llull. També s’hi presentarà el catàleg de l’exposició.

La mostra Carrers de Rubí recull 37 imatges de diferents carrers de la ciutat que van ser preses entre 1966 i 1993 pel fotògraf rubinenc, mort el 30 de juny d’aquest any.