Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’artista rubinenca Núria Benet inaugura exposició a l’Espai Expositiu Antiga Estació La mostra es podrà visitar a partir d’aquest dijous i fins al 22 d’abril a la sala d’exposicions municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’artista rubinenca Núria Benet inaugura exposició a l’Espai Expositiu Antiga Estació

La mostra es podrà visitar a partir d’aquest dijous i fins al 22 d’abril a la sala d’exposicions municipal

Fragment d’una obra de Núria Benet (foto: Núria Benet).
Fragment d’una obra de Núria Benet (foto: Núria Benet)

L’artista rubinenca Núria Benet presenta a partir d’aquest dijous a l’Espai Expositiu Antiga Estació la mostra NaturalMENT, que recull algunes de les peces incloses al seu projecte #OneTreeaDay365days, a banda d’altres obres realitzades durant el darrer any.

Els treballs exposats combinen diferents tècniques, incorporant en molts casos peces de ceràmica o objectes naturals que han estat reinterpretats amb aquest material. Al seu projecte #OneTreeaDay365days, Núria Benet converteix els arbres en protagonistes de la seva obra, primer fotografiant-los i després transformant aquestes imatges quotidianes  en peces artístiques.

L’exposició NaturalMENT s’inaugurarà aquest dijous a les 19.30 h a l’Espai Expositiu Antiga Estació. La mostra es podrà visitar fins al 22 d’abril de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h, i els dissabtes de 10 a 13.30 h.