Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Arròs negre de l’Albufera amb llagostins de l’Antic Hostal del Gall és la proposta més votada de la sisena ruta ‘De tapes per la fira’ L’alcaldessa Ana María Martínez ha lliurat un reconeixement als tres restauradors més votats per la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Arròs negre de l’Albufera amb llagostins de l’Antic Hostal del Gall és la proposta més votada de la sisena ruta ‘De tapes per la fira’

L’alcaldessa Ana María Martínez ha lliurat un reconeixement als tres restauradors més votats per la ciutadania

Els restauradors que han servit les millors tapes amb l’alcaldessa, la tresorera de Sant Galderic i el regidor de comerç (foto: Localpres).
Els restauradors que han servit les millors tapes amb l’alcaldessa, la tresorera de Sant Galderic i el regidor de comerç (foto: Localpres)

L’Arròs negre de l’Albufera amb llagostins de l’Antic Hostal del Gall és, pels rubinencs i les rubinenques, la millor tapa de la ruta “De tapes per la Fira” 2017. Aquest dilluns ha tingut lloc a l’Ateneu Municipal el lliurament dels diplomes als tres restauradors que, segons la ciutadania, van elaborar les millors propostes gastronòmiques de la ruta inclosa a la Fira de Sant Galderic. Els daus de filet amb reducció de Pedro Ximénez, fruits vermells i cruixent de porro de La Cañita ha quedat en segona posició i la mini hamburguesa de cua de bou i foie de L’Artesana ha estat la tercera tapa millor valorada.

L’acte d’avui és sobretot un agraïment a la feina dels tres restauradors més votats d’aquesta edició, un agraïment que vull fer extensiu a tots els professionals que han participat a la ruta, una proposta plenament consolidada i que té molt bona acollida entre els veïns i veïnes de Rubí i també entre gent de fora de la ciutat”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez. Durant els 10 dies que s’ha fet la ruta, s’han venut 17.626 tapes i la ciutadania ha emès 1.117 vots a través de l’App Rubí Ciutat. Tots els establiments participants han atès clients nous amb motiu de la ruta i més del 60% diu que la proposta ha estat rendible econòmicament pel seu negoci i asseguren que repetiran l’experiència l’any vinent. Es dona la circumstància que l’establiment guanyador, l’Antic Hostal del Gall, va ser el guanyador també de la primera edició del concurs el 2015. “Hem participat en totes les edicions i és la segona vegada que guanyem el concurs, és una recompensa per l’esforç de pensar i executar una tapa que sigui bona, ràpida i de qualitat”, ha explicat Francesc Pérez de l’Antic Hostal del Gall. El restaurant guanyador ha venut més de 2.000 tapes en 10 dies.

També la tresorera de l’Associació de Sant Galderic, Maria Borràs, ha agraït la participació de tothom i ha dit que tant la fira com la ruta de tapes ha estat “un èxit”.

Durant l’acte també s’ha fet el sorteig de 3 vals-restaurant de 30 € entre totes les persones que han votat per a escollir la millor tapa de la ruta. Olga Anera, Oriol Rius i Lídia Calvet podran fer servir el premi en qualsevol dels 23 restaurants que han format part del “De tapes per la fira”.