Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre l’1 i el 5 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 2 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre l’1 i el 5 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags

Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 2

A partir d’aquest divendres, els vehicles no podran estacionar a la zona més propera a l’edifici que acull el servei Esport per a tothom.
A partir d’aquest divendres, els vehicles no podran estacionar a la zona més propera a l’edifici que acull el servei Esport per a tothom

Entre l’1 i el 5 de gener es restringirà l’aparcament a l’Escardívol com a conseqüència del muntatge de les infraestructures necessàries per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que tindrà lloc el dia 5 a la nit. Les limitacions es faran de forma esglaonada per zones, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties entre els usuaris.

L’estacionament quedarà prohibit el dia 1 de gener a partir de les 15 h al sector més pròxim a l’edifici d’Esport per a Tothom. El dia 2, també des de les 15 h, no es podrà aparcar tampoc als terrenys situats davant de l’oficina de Correus, així com al sector sud de l’Escardívol, és a dir, a la zona més pròxima a la rotonda. Pel que fa a la zona taronja, s’hi podrà seguir estacionant fins el mateix dia 5 de gener a les 12 h.

Com ja és habitual, la Policia Local informa d’aquestes limitacions d’aparcament uns dies abans de la seva entrada en vigor mitjançant avisos als vehicles i senyalització excepcional.

Punt d’arribada dels Reis Mags
Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran la cavalcada de Reis des de l’Escardívol, com ja és habitual. La del 5 de gener tornarà a ser una nit màgica per a petits i grans. Enguany, el recorregut s’ampliarà per permetre que Ses Majestats s’apropin al barri del 25 de Setembre. Una altra de les novetats destacades serà que els caramels es repartiran únicament des de l’última de les set carrosses que integraran la comitiva, amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat dels assistents.