Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre l’1 i el 5 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 3 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019aparcament-a-l2019escardivol-es-restringeix-entre-l20191-el-5-de-gener-amb-motiu-de-l2019arribada-dels-reis-mags/@@images/image/preview

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre l’1 i el 5 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags

Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 3

L'aparcament de l'Escardívol.
L'aparcament de l'Escardívol

Entre l’1 i el 5 de gener es restringirà l’aparcament a l’Escardívol com a conseqüència del muntatge de les infraestructures necessàries per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que tindrà lloc el dia 5 a la nit. Les limitacions es faran de forma esglaonada per zones amb l’objectiu de minimitzar les molèsties entre els usuaris.

L’estacionament quedarà prohibit el dia 1 de gener a partir de les 15 h al sector més pròxim a la caseta d’Esport per a Tothom. El dia 3, també des de les 15 h, no es podrà aparcar tampoc als terrenys situats davant de l’oficina de Correus, així com al sector sud de l’Escardívol, és a dir, a la zona més pròxima a la rotonda. Pel que fa a la zona taronja, s’hi podrà seguir estacionant fins el mateix dia 5 de gener a les 12 h.

Com ja és habitual, la Policia Local informarà d’aquestes limitacions d’aparcament uns dies abans de la seva entrada en vigor mitjançant avisos als vehicles i senyalització excepcional.

En els darrers anys, l’Escardívol és l’escenari habitual de l’arribada dels Reis Mags i el punt d’inici de la cavalcada.