Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre el 2 i el 6 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 4 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’aparcament a l’Escardívol es restringeix entre el 2 i el 6 de gener amb motiu de l’arribada dels Reis Mags

Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada, amb especial incidència a partir del dia 4

A partir de mitjans de la setmana vinent, l’Escardívol es començarà a buidar de vehicles per poder preparar l’espai per a l’arribada dels Reis d’Orient.
A partir de mitjans de la setmana vinent, l’Escardívol es començarà a buidar de vehicles per poder preparar l’espai per a l’arribada dels Reis d’Orient

Entre el 2 i el 6 de gener es restringirà l’aparcament a l’Escardívol com a conseqüència del muntatge de les infraestructures necessàries per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que tindrà lloc el dissabte 5 a la nit. Les limitacions es faran de forma esglaonada per zones, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties entre els usuaris.

L’estacionament quedarà prohibit el dia 2 de gener a partir de les 06 h a l’espai més pròxim a l’edifici d’Esport per a Tothom. El dia 4, també des de les 06 h, no es podrà aparcar tampoc al sector sud de l’Escardívol, és a dir, a la zona més pròxima a la rotonda. Pel que fa a la zona taronja, s’hi podrà seguir estacionant fins el mateix dia 5 de gener a les 12 h.

Com ja és habitual, la Policia Local informa d’aquestes limitacions d’aparcament uns dies abans de la seva entrada en vigor mitjançant avisos als vehicles i senyalització excepcional.

Punt d’arribada dels Reis Mags
Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran la cavalcada de Reis des de l’Escardívol, com ja és habitual. La del 5 de gener tornarà a ser una nit màgica per a petits i grans.

A partir de les 16.30 h, els que encara no ho hagin fet podran lliurar la carta al Carter Reial al mateix Escardívol. A les 18 h és prevista l’arribada dels Reis d’Orient i, mitja hora més tard, l’inici del recorregut pels principals carrers de la ciutat. L’itinerari conduirà a Ses Majestats i als rubinencs que els acompanyin fins a la pl. Doctor Guardiet, on hi haurà animació infantil.

Novament, i amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat dels assistents, els caramels es repartiran únicament des de la primera i l’última de les carrosses que integraran la comitiva. A més, els dolços seran aptes per a persones celíaques.