Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita les instal·lacions de DSV al Molí de la Bastida L’empresa amb seu a Rubí és la tercera companyia de transport i logística del món, la primera d’Espanya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita les instal·lacions de DSV al Molí de la Bastida

L’empresa amb seu a Rubí és la tercera companyia de transport i logística del món, la primera d’Espanya

Un moment de la visita   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la visita (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat aquest dimarts l’empresa de logística i transport DSV, al polígon d’activitat econòmica de Molí de la Bastida. El consistori continua així les visites periòdiques a les empreses del teixit empresarial de la ciutat. La màxima edil, el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, i el tinent d'alcaldia i regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz, han estat rebuts per Iban Mas, Managing Director Spain & Portugal DSV Air & Sea, S.A.U; Xavier Juncosa, Managing Director DSV Solutions Spain S.A.U. i Sabrina Balada, Marketing Manager de l’empresa. Tots tres han guiat els representants del consistori per la planta del carrer de la Pagesia i han compartit un esmorzar de treball on han tractat temes d’actualitat.

DSV ofereix solucions de transport i logística a tot el món per terra, mar i aire. És la tercera companyia mundial del sector i la primera d’Espanya. L’empresa té una planta a Rubí de 62.000 m2 des de 2007 que dona feina a 300 persones.