Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita Hermanos Roche en una nova trobada amb els membres del teixit empresarial local L’empresa es va traslladar a Rubí el 1978 perquè el municipi donava resposta a les seves de necessitats d'espai i creixement https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita Hermanos Roche en una nova trobada amb els membres del teixit empresarial local

L’empresa es va traslladar a Rubí el 1978 perquè el municipi donava resposta a les seves de necessitats d'espai i creixement

Un moment de la visita   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la visita (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat aquest dimarts l’empresa Hermanos Roche, al polígon d’activitat econòmica de La Llana. El consistori continua així les visites periòdiques a les empreses del municipi que s’havien suspès a causa de l’emergència sanitària de la COVID-19. La màxima edil i el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, han estat rebuts per Daniel Roche Vallés, director comercial de l’empresa; Ines Calás Gimenez, directora d’operacions i Ricard Roche Cagigós, responsable de Recursos Humans de la companyia. Tots tres han guiat la comitiva municipal per la planta de producció i han explicat als edils la història de l’empresa.

Hermanos Roche es dedica a la fabricació d'envasos i embalatges de matèries plàstiques des de 1961. L'any 1978 es van traslladar a Rubí perquè el municipi oferia resposta a les seves de necessitats d'espai i creixement. L’any 2015 es van traslladar del polígon d’activitat econòmica del Molí de la Bastida al de La Llana, en un nou exemple d’empresa que quan necessita ampliar les seves instal·lacions, ho fa sense moure’s de Rubí.

L’empresa assessora la seva clientela en la cerca de la millor solució d'embalatge flexible per als seus productes, incorporant com a valors diferenciadors la capacitat de resposta, capacitat i competència tècnica i realització de productes innovadors.