Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita el local de l’AV de Les Torres – Rubí 2000 Ana María Martínez ha lloat la tasca de l’entitat veïnal i ha acordat amb els veïns i veïnes continuar treballant conjuntament per millorar l’espai https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita el local de l’AV de Les Torres – Rubí 2000

Ana María Martínez ha lloat la tasca de l’entitat veïnal i ha acordat amb els veïns i veïnes continuar treballant conjuntament per millorar l’espai

Joan Barragan, Màrius Claveria, l’alcaldessa i Montserrat Serra durant la visita al local (foto: Localpres).
Joan Barragan, Màrius Claveria, l’alcaldessa i Montserrat Serra durant la visita al local (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha visitat la seu de l’Associació de Veïns de Les Torres – Rubí 2000 acompanyada, entre d’altres, de Joan Barragan i Màrius Claveira, vicepresident i secretari de l’entitat, respectivament. “Estem molt contents avui de poder visitar de la mà de l’Associació de Veïns de les Torres- Rubí 2000 el seu local. Sempre ho hem dit, creiem que les associacions de veïns fan Rubí tal com és”, ha dit l’alcaldessa.

La part més important de les obres del local s’ha fet per millorar la instal·lació elèctrica de l’espai. Així, s’hi ha instal·lat noves canalitzacions i un nou quadre de comandament. També s’ha muntat nou cablejat i un nova derivació individual. Igualment, s’han posat en servei noves línies de dades amb nou cablejat. “Ara sabem que la instal·lació elèctrica és totalment segura i això per nosaltres és el més important”, ha conclòs Martínez.

A més, també s’ha millorat l’eficiència de la façana exterior amb la construcció d’un nou calaix de persiana interiorment aïllat, s’han construït dos forjats a les caixes d’escala, noves parets de tancament, un panell d’anuncis i activitats folrat amb suro, un tauler per a 8 ordinadors, una prestatgeria per pantalles d’ordinadors, un moble auxiliar arxivador, s’ha aïllat acústicament la sala de ball i s’ha dissenyat i construït un moble tauler per a la recepció.

Les obres de millora s’han fet a través de persones en període de formació del Servei d’Ocupació. Concretament, hi han treballat 10 alumnes en procés de formació del certificat de professionalitat Muntatge i manteniment de sistemes d’automatització industrial que tenen un contracte de formació amb l'Ajuntament de Rubí, 7 alumnes del curs de Rehabilitació energètica d'edificis que busca la requalificació professional de persones aturades de mitja i llarga durada, preferentment majors de 40 anys, provinents del sector de la construcció;  i 13 alumnes del  certificat professional de soldadura. 

L’alcaldessa ha coincidit amb els membres de la junta de l’entitat en assenyalar que l’espai encara pot millorar i s’ha compromès a estudiar noves accions a proposta dels veïns i veïnes.