Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa reivindica el paper del Juventud 25 de Septiembre al barri i la ciutat Ana María Martínez ha participat en un dels actes centrals de la celebració dels 50 anys del naixement del club rubinenc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa reivindica el paper del Juventud 25 de Septiembre al barri i la ciutat

Ana María Martínez ha participat en un dels actes centrals de la celebració dels 50 anys del naixement del club rubinenc

El club ha organitzat una botifarrada (Foto: Localpres).
El club ha organitzat una botifarrada (Foto: Localpres)

El Juventud 25 de Septiembre està immers en la celebració dels seus primers 50 anys d’història i des del mes de setembre ha celebrat diversos actes. Aquest diumenge ha tingut lloc una d’aquestes iniciatives que ha aplegat socis, aficionats i veïns al voltant de la taula i un esmorzar.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor d’Esports i expresident de l’entitat esportiva, Juan López, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han assistit a la celebració com a mostra de reconeixement a la implicació del club amb el barri i amb la ciutat. Martínez ha posat en valor el paper del club en la cohesió del barri “aquest club és tota una institució en aquest barri però també a la ciutat. Per nosaltres, és un orgull que Rubí compti amb entitats com aquesta i amb el treball i la implicació de les persones que ho fan possible”.

El club esportiu compta amb una vintena d’equips en les diferents categories de futbol formatiu, ja siguin masculins o femenins, a banda del primer equip que, actualment, competeix a Tercera Catalana. Durant aquesta temporada, el club té previst programar altres activitats amb motiu del cinquantenari.