Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa referma la col·laboració entre Policia Local i Mossos d’Esquadra Ana María Martínez ha destacat el treball conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra durant la celebració del Dia de les Esquadres que ha tingut lloc aquest divendres al Castell https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019alcaldessa-referma-la-col-laboracio-entre-policia-local-i-mossos-d2019esquadra/@@images/image/preview

L’alcaldessa referma la col·laboració entre Policia Local i Mossos d’Esquadra

Ana María Martínez ha destacat el treball conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra durant la celebració del Dia de les Esquadres que ha tingut lloc aquest divendres al Castell
L'alcaldessa ha participat en el lliurament de reconeixements (Foto: Localpres).
L'alcaldessa ha participat en el lliurament de reconeixements (Foto: Localpres)

L’auditori del Museu Municipal Castell ha estat l’escenari de la celebració del Dia de les Esquadres. En aquesta trobada el cos dels Mossos d’Esquadra ha fet balanç del darrer any i ha fet evident el reconeixement a diversos agents de l’Àrea Bàsica Policial que inclou les comissaries de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal.

La trobada ha estat presidida per l’alcaldessa, Ana María Martínez, que en el seu parlament ha agraït i lloat la tasca del cos policial a la ciutat i ha posat en valor la coordinació entre Mossos i Policia Local. Segons Martínez, “des de l’Ajuntament defensem el treball conjunt de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra perquè creiem que és garantia d’èxit i permet oferir a la ciutadania un servei millor”. El regidor de Seguretat, Rafael Güeto, també ha participat a l'acte.

L’acte ha comptat amb la presència del director general de la Policia, Albert Batlle, que ha reivindicat la professionalitat de la comissaria rubinenca. Batlle, durant la seva intervenció, ha afirmat “estem en un país segur i tenim unes ciutats segures”.

De la seva banda, el cap de la comissaria de Rubí, Jesús Requena, ha agraït el compromís i dedicació dels agents de la ciutat i ha assenyalat com la millora de la convivència en alguns punts del municipi, la lluita contra els robatoris en llars així com millorar l’atenció i la resposta a la ciutadania entre les prioritats de futur.

La celebració del Dia de les Esquadres a Rubí ha tingut un sentit especial ja que en totes les intervencions s’ha fet menció als agents que van patir un atropellament durant un servei a Rubí.