Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa presideix la inauguració de la nova planta de Kao Chimigraf a Rubí La companyia, dedicada a la fabricació de tintes i vernissos per a flexografia i retogravat, dona feina actualment a 114 persones a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa presideix la inauguració de la nova planta de Kao Chimigraf a Rubí

La companyia, dedicada a la fabricació de tintes i vernissos per a flexografia i retogravat, dona feina actualment a 114 persones a la ciutat

Moment en què s’ha inaugurat oficialment la nova planta de Kao Chimigraf (foto: Localpres).
Moment en què s’ha inaugurat oficialment la nova planta de Kao Chimigraf (foto: Localpres)

L'empresa Kao Chimigraf ha inaugurat aquest dijous una nova planta al polígon industrial de Can Jardí, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. Amb aquesta ampliació de les seves instal·lacions, la companyia disposa actualment d’una superfície d’uns 6.000 m2 dedicats a la fabricació de tintes i vernissos per a la impressió flexogràfica i de gravat en relleu.

L’alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció pel pas endavant que ha fet Kao Chimigraf, que li permetrà expandir encara més el seu negoci. Ana María Martínez ha explicat que la inauguració d’aquesta empresa, apostant per Rubí, “és una gran notícia per a la ciutat”. La màxima representant municipal també ha fet una crida a la resta d’empreses de la zona. Martínez ha dit que ”ara necessitem que les apostes de la resta d’empreses de la ciutat siguin valentes, com ha fet Chimigraf, per tal que tots plegats posem el nostre granet de sorra per millorar aquesta marca, que lluïm amb orgull, i que és Rubí ciutat industrial”.

El director general de Kao Chimigraf, Armand Marcé, ha comentat que aquesta nova planta situada al polígon industrial de Can Jardí “representa una oportunitat magnífica de centralitzar recursos i fer que les produccions siguin cada vegada més grans i de forma més eficient”. La companyia espera incrementar el nombre de treballadors gràcies a la unió amb el grup KAO i expandir-se més enllà dels 70 països actuals.

Kao Chimigraf és una empresa de referència mundial de producció de tintes i vernissos per a flexografia, rotogravat i sistemes d’impressió digital. El 1970, la companyia es va introduir al món de les arts gràfiques, donant feina aleshores a set treballadors. Ara, a Rubí hi treballen 114 persones.