Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa presenta la imatge del projecte Rubí Forma La proposta vol millorar l’ocupabilitat de la ciutadania oferint una formació més adaptada a les necessitats del teixit empresarial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa presenta la imatge del projecte Rubí Forma

La proposta vol millorar l’ocupabilitat de la ciutadania oferint una formació més adaptada a les necessitats del teixit empresarial

Un moment de la presentació que ha tingut lloc a l’edifci Rubí Forma (foto: Localpres).
Un moment de la presentació que ha tingut lloc a l’edifci Rubí Forma (foto: Localpres)

Ana María Martínez ha presentat aquest dijous als mitjans de comunicació la imatge gràfica del projecte Rubí Forma. A través dels diferents serveis que agrupa el Rubí Forma, el govern es proposa millorar l’ocupabilitat de la ciutadania oferint formació més adaptada a les necessitats de les persones i el teixit empresarial. “Durant 2017, Rubí Forma es convertirà en referent de la formació per al treball per a joves, per a aturats ... però també per a persones en actiu que volen millorar la seva qualificació professional i per a empresaris que volen formar la seves plantilles o que busquen personal preparat”, ha dit l’alcaldessa. La primera edil ha assenyalat que cada cop és fa més evident que la situació econòmica millora i la xifra de persones sense feina a la ciutat tendeix a disminuir: “És una millora estructural i no volem deixar perdre aquest impuls, hem de treballar per dotar les persones sense feina de les eines que necessitin per tal que tornin al mercat laboral”.

La proposta Rubí Forma és un canvi de filosofia del servei que pretén detectar les necessitats reals de formació dels treballadors i les treballadores per donar-los una resposta tan personalitzada i eficaç com sigui possible amb la intenció de reduir la bossa d’aturats amb baixa qualificació existent a Rubí.

Una de les primeres accions que es duran a terme sota el paraigua de la nova marca Rubí Forma és la III Jornada sobre Formació professional el pròxim 30 de març on els estudiants podran descobrir els diferents itineraris d’FP que s’ofereixen a la ciutat. “Ens trobem en un moment de prospecció i treball conjunt amb l’empresariat local per poder planificar amb la Generalitat itineraris de Formació Professional que s’adeqüin a les necessitats de les empreses”, ha exposat el regidor d’Orientació, Formació i Inserció Laboral, Sergi García.