Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa lliura els premis del Concurs d’aparadors de Nadal La iniciativa, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, ha reconegut les sis millors decoracions de les passades festes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa lliura els premis del Concurs d’aparadors de Nadal

La iniciativa, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, ha reconegut les sis millors decoracions de les passades festes

La parada del Mercat Municipal Lo Salat ha estat un dels comerços premiats (foto: Localpres).
La parada del Mercat Municipal Lo Salat ha estat un dels comerços premiats (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, i el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, Miquel Ortuño, han lliurat aquest dimecres els premis del Concurs d’aparadors de Nadal, organitzat per l’entitat de botiguers durant les darreres festes nadalenques. Els comerços que han obtingut el reconeixement han estat la impremta Copymat, la botiga per a mascotes Sweet Doggy, la llibreria Launamar, la parada del Mercat Municipal Lo Salat, la floristeria Carmen Art Floral i la farmàcia Piera.

Més de 3.500 vots emesos per la ciutadania han decidit els aparadors millor decorats de cadascuna de les zones que contemplava el concurs: dos de la zona del Centre i els voltants del Mercat, un de la zona de Les Torres, Monturiol-Progrés, 25 de Setembre i Ca n’Alzamora, un de la zona de Ca n’Oriol, Plana de Can Bertran, Zona Nord, La Serreta, Can Rosés i El Pinar, un de la zona de Sant Jordi Parc i Can Fatjó, i un del Mercat Municipal. Tots els establiments guanyadors s’han endut 150 € de premi i la possibilitat d’aparèixer en un anunci publicitari.

Coincidint amb el lliurament dels premis, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha elogiat la feina dels comerciants locals: “Es demostra una vegada més l’aposta del comerç per participar en la vida de la ciutat i ser un comerç proper, de proximitat”. La primera edil també ha tingut paraules d’agraïment per a la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, tant per “la seva tasca diària, com per la seva aposta per dinamitzar Rubí. El fet de participar en accions com aquesta demostra que tant la Federació com l’Ajuntament treballen de la mà per poder donar vida i millorar el nostre comerç”.

De la seva banda, el president de l’entitat, Miquel Ortuño, ha posat de relleu els beneficis d’organitzar activitats com el Concurs d’aparadors de Nadal: “Animes el comerciant a tenir un establiment atractiu. D’aquesta manera s’ajuda també a dinamitzar el comerç local, un comerç que reactiva l’economia local sense fugues”.

Imatges relacionades

Farmàcia Piera (foto: Localpres)
Farmàcia Piera (foto: Localpres)
Carmen Art Floral (foto: Localpres)
Carmen Art Floral (foto: Localpres)
Launamar (foto: Localpres)
Launamar (foto: Localpres)
Sweet doggy (foto: Localpres)
Sweet doggy (foto: Localpres)
Copymat (foto: Localpres)
Copymat (foto: Localpres)