Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura el primer taller mecànic de la nova Xarxa Autia a Espanya, ubicat a Rubí Neumáticos Martín Rius és el primer centre que estrena la nova imatge corporativa del grup, després del canvi de model de negoci que ha experimentat la marca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura el primer taller mecànic de la nova Xarxa Autia a Espanya, ubicat a Rubí

Neumáticos Martín Rius és el primer centre que estrena la nova imatge corporativa del grup, després del canvi de model de negoci que ha experimentat la marca

El taller Neumáticos Martín Rius és el primer del grup que ha adoptat la nova imatge d’Autia (foto: Localpres).
El taller Neumáticos Martín Rius és el primer del grup que ha adoptat la nova imatge d’Autia (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada del director general de Neumáticos Arco Iris SA – Autia, Alberto Rodríguez, i del president del Consell d'Administració de la mateixa firma, José Carlos Otero, ha inaugurat aquest dijous el primer taller de la nova Xarxa Autia a Espanya, ubicat a la nostra ciutat. Es tracta de Neumáticos Martín Rius, que s’ha convertit en el primer soci de la xarxa que estrena la nova imatge corporativa del grup.

A principis d’any, Autia ─l’antiga Eurotyre─ va canviar tant el nom i la imatge com el seu model de negoci. La redefinició de l’estratègia del grup es basa en el desenvolupament de la mecànica ràpida i el servei integral. Així, la nova marca proposa una xarxa de serveis generals de manteniment i reparació de vehicles, clarament enfocada al client final.

L’alcaldessa ha felicitat els responsables d’Autia “per aquesta iniciativa, pel fet de cercar la renovació del grup que, al final, és el que ens ajuda a l’Ajuntament a treballar per la recuperació econòmica, un dels nostres objectius”. Ana María Martínez s’ha referit a la necessitat d’aconseguir que empreses com Autia es converteixin en aliats de l’administració a l’hora de “crear ocupació, un altre dels objectius de l’equip de govern, i si és possible, que aquests llocs de treball siguin de qualitat”. La primera edil ha “encoratjat aquesta i altres empreses a trobar la il·lusió per renovar el seu negoci a la ciutat. Nosaltres estarem encantats ─ha dit l’alcaldessa─ d’acompanyar-les en aquest procés”.

Per la seva banda, Alberto Rodríguez, director general de Neumáticos Arco Iris SA – Autia, ha explicat que, inicialment, els tallers que pertanyen al grup havien tingut com a activitat principal la mecànica centrada en els pneumàtics. A poc a poc, però, aquesta situació s’ha anat reconvertint: “És una adaptació a un nou context econòmic. Es tracta de saber competir i satisfer allò que avui en dia necessita el consumidor jove, el consumidor del futur. I el que necessita són serveis integrals”. Neumáticos Martín Rius és el primer taller que ha adoptat la nova imatge del grup i la nova filosofia d’oferir un servei integral. “Ja comença a ser una tradició que aquest taller, un dels socis fundadors del grup, sigui pioner [...]. Fa uns vint anys, Neumáticos Martín Rius ja va ser el primer que va adoptar la marca Eurotyre, que ha estat la predecessora. Ara, la història es torna a repetir: Rubí torna a ser el buc insígnia del grup i és el primer centre identificat com a Autia”, ha assegurat Rodríguez.

Creixement i expansió
La nova estratègia del grup respon a dos eixos principals: d’una banda, el creixement vertical dels seus socis, ampliant la gamma de serveis de mecànica i de manteniment i dotant els diferents tallers associats de la formació i eines necessàries; i de l’altra, l’expansió horitzontal de la seva xarxa de socis, possibilitant l’entrada de nous col·laboradors que busquen els avantatges de treballar units i gaudir d’una àmplia cartera de serveis sense perdre la seva  autonomia i capacitat de decisió.

El grup compta amb un centenar de tallers especialistes en el servei integral de l’automòbil a tota Espanya, entre ells Neumáticos Martín Rius, situat a l’avinguda de l’Estatut de Rubí. Aquest establiment està especialitzat en la comercialització de pneumàtics per a diversos tipus de vehicle (turismes, camions, vehicles agrícoles...), en tasques de mecànica ràpida i revisions (frens, amortidors, càrrega d’aire condicionat...), així com en mecànica en general, planxa i pintura i serveis de rènting. 

Imatges relacionades

Durant la inauguració, Ana María Martínez ha visitat les instal·lacions del taller Neumáticos Martín Rius (foto: Localpres)
Durant la inauguració, Ana María Martínez ha visitat les instal·lacions del taller Neumáticos Martín Rius (foto: Localpres)
L'alcaldessa, juntament amb el director general i el president del Consell d'Administració d'Autia (foto: Localpres)
L'alcaldessa, juntament amb el director general i el president del Consell d'Administració d'Autia (foto: Localpres)