Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura el nou Centre Logístic Internacional Dermofarm L’empresa de productes cosmètics agraeix a l’Ajuntament l’agilitat en la gestió de tots els tràmits necessaris per poder fer l’ampliació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa inaugura el nou Centre Logístic Internacional Dermofarm

L’empresa de productes cosmètics agraeix a l’Ajuntament l’agilitat en la gestió de tots els tràmits necessaris per poder fer l’ampliació

Moment en què l’alcaldessa ha inaugurat el nou CLID (foto: Localpres).
Moment en què l’alcaldessa ha inaugurat el nou CLID (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha presidit aquest divendres la inauguració del nou Centre Logístic Internacional Dermofarm (CLID), situat al polígon de Can Sant Joan, acompanyada del tinent d'alcaldia responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto. Amb aquestes noves instal·lacions, l’empresa dedicada a la fabricació de productes cosmètics podrà doblar la seva capacitat i producció actuals, a banda d’oferir un servei d’alta qualitat als seus clients i distribuïdors nacionals i internacionals.

El CLID és un conjunt d’instal·lacions coordinades per un sistema informàtic d’alta complexitat que gestiona tots els fluxos de materials entre proveïdors, producció i clients amb l’objectiu d’optimitzar-los i permetre d’aquesta manera una millora contínua del servei. Entre els espais que formen part del centre, s’inclou una nova àrea de producció de 1.000 metres quadrats que començarà a funcionar al novembre i que implicarà la contractació de nou personal.

Dermofarm gestiona actualment més de 15.000 referències de producte cosmètic, servint a més de 5.000 punts de venda nacionals i internacionals i a més de 20 distribuïdors d’arreu del món. Amb la nova capacitat del CLID, que arriba a 11.000 palets ─amb un moviment de sis per minut─, es podrà augmentar considerablement l’accés a nous clients i consumidors.

El nou centre de Dermofarm és fruit d’una inversió milionària que garanteix l’adequació de la capacitat logística de l’empresa a nous reptes de diversificació i internacionalització, afermant els llocs de treball actuals i futurs. Durant l’acte d’inauguració, el director del projecte, Joan Gòdia, ha volgut agrair el paper facilitador de l’administració local: “L’execució del projecte ha estat modèlica des dels tràmits administratius, en què els serveis tècnics de l’Ajuntament de Rubí i de la Generalitat han combinat rigor i celeritat a nivells mai vistos per la meva part”. En la mateixa línia s’ha expressat Domenico Ganassini, president de l’Institut Ganassini, grup propietari de Dermofarm, qui ha destacat el “paper crucial desenvolupat per l’Ajuntament de Rubí [...], amb un treball intel·ligent i diligent, sent conscient que aquest tipus d’inversions són la base de la creació de nous llocs de treballs, punt crucial per millorar la posteritat de les famílies que formen part del municipi”. 

L’alcaldessa, encarregada d’inaugurar el nou centre logístic, ha recollit el discurs positiu dels responsables de Dermofarm i de l’Institut Ganassini: “Tots plegats demostrem que, contra el que a vegades se’ns pot voler fer creure, el futur depèn molt del nostre esforç, de la nostra capacitat de treball, de l’entesa entre tots els agents socials”. Ana María Martínez ha recordat que “Rubí sempre ha estat marcada pel seu perfil industrial” i que aquesta és la nostra fortalesa com a territori”. Davant d’aquesta realitat, l’alcaldessa ha transmès als empresaris el compromís de l’Ajuntament d’implementar el Pla director de polígons; d’impulsar tots aquells projectes que, sota la base de la cooperació, incideixin en la millora de la competitivitat empresarial; i de donar continuïtat a aquelles altres iniciatives facilitadores de l’activitat empresarial, com el projecte Rubí Brilla o la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER).

15 anys a Rubí
Dermofarm es va fundar el 1972 i, des del 2000, està ubicada a Rubí. L’empresa s’ha dedicat durant més de 40 anys a la investigació, desenvolupant solucions, productes i fórmules d’acord a criteris d’innovació, en unes instal·lacions capdavanteres en la fabricació de cosmètica. L’empresa té presència internacional a Brasil, Mèxic, Estats Units, Canadà, França, Alemanya, Suïssa, Noruega, Polònia, Grècia, Xipre, Hong Kong i Taiwan.

El grup italià Ganassini va adquirir la totalitat de Dermofarm ara fa sis anys. 

Imatges relacionades

Visita a les noves instal·lacions (foto: Localpres)
Visita a les noves instal·lacions (foto: Localpres)
Visita a les noves instal·lacions (foto: Localpres)
Visita a les noves instal·lacions (foto: Localpres)
Domenico Ganassini, president de l'Institut Ganassini (foto: Localpres)
Domenico Ganassini, president de l'Institut Ganassini (foto: Localpres)
Joan Gòdia, director del projecte (foto: Localpres)
Joan Gòdia, director del projecte (foto: Localpres)