Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa i el nou president de la CECOT es reuneixen en la seva primera trobada institucional La trobada ha presentat oficialment el nou president i l’alcaldessa que s’han compromès a mantenir les bones relacions existents entre l’entitat econòmica i el consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa i el nou president de la CECOT es reuneixen en la seva primera trobada institucional

La trobada ha presentat oficialment el nou president i l’alcaldessa que s’han compromès a mantenir les bones relacions existents entre l’entitat econòmica i el consistori

Un moment de la trobada d’aquest divendres  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un moment de la trobada d’aquest divendres (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El president de la Cecot, Xavier Panés Sancho, s’ha trobat aquest divendres en una visita institucional amb l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Marrtínez. Aquesta és la primera trobada institucional entre l’alcaldessa i el nou president de la Cecot, que va assumir el càrrec a finals del mes de juny.

També han assistit a la trobada el regidor de Comerç i Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón; el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz i Andrés Medrano Muñoz, regidor de Transició Ecològica i Medi Ambient. El rubinenc Manuel Jiménez Muñoz, president de CECOT Rubí, ha acompanyat Panés Sancho.

La trobada, de caràcter institucional, ha presentat oficialment el nou president i l’alcaldessa que s’han compromès a mantenir les bones relacions existents entre l’entitat econòmica i el consistori.

Objectius de Desenvolupament sostenible