Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita les festes nadalenques a les entitats de la ciutat El Celler ha reunit aquest dimecres una important representació del teixit associatiu, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita les festes nadalenques a les entitats de la ciutat

El Celler ha reunit aquest dimecres una important representació del teixit associatiu, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat

L’alcaldessa ha agraït la tasca de les entitats (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’alcaldessa ha agraït la tasca de les entitats (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, acompanyada de diversos regidors i regidores, ha felicitat el Nadal a les entitats locals en un acte celebrat aquest dimecres a El Celler. La trobada també ha servit per agrair al teixit associatiu la tasca que desenvolupa durant tot l’any. “Les entitats us bolqueu en la ciutat. L’ompliu d’activitats, treballeu de forma incansable per preservar les nostres tradicions i feu volar la imaginació per impulsar noves propostes que aconsegueixin engrescar la ciutadania”, ha dit l’alcaldessa, qui també s’ha referit a la importància específica que té aquesta participació durant les festes nadalenques: “És gràcies a la vostra implicació que, novament, els rubinencs i rubinenques podem gaudir d’una oferta lúdica i cultural àmplia i diversa, reflex d’una ciutat viva i participativa”.

En un moment tan proper al canvi d’any, Martínez també ha expressat el seu desig que Ajuntament i entitats “seguim en aquesta senda de col·laboració permanent que tants bons fruits ens està donant. Junts som capaços d’oferir una oferta cultural i lúdica única, que ens fa diferents; aquella que ens distingeix d’altres ciutats”. Per a l’alcaldessa, uns i altres tampoc poden defallir en l’intent d’atraure els rubinencs i les rubinenques a les seves activitats, consolidant la imatge d’una ciutat dinàmica.

Per segon any consecutiu, la recepció ha comptat amb l’assistència d’entitats de tots els àmbits.

Activitats per a tothom
Amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal, el passat 5 de desembre, Rubí va encetar una àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals organitzades per l’Ajuntament, les entitats locals i els comerços de la ciutat. Entre les novetats d’aquest any, destaquen l’espai familiar El Món del Tió, l’espectacle audiovisual L’Illa de la Llum i la reubicació d’algunes propostes, com la Fira de Nadal.

Tota la programació de Nadal i Reis es pot consultar al web municipal i a l’app de Rubí Ciutat, disponible per a sistemes Android iOS.

Imatges relacionades

Les entitats a El Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)
Les entitats a El Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)