Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita el rubinenc Josep Rusiñol en el seu 100 aniversari L’homenatjat va ser director musical de l’Esbart Dansaire de Rubí i de diverses corals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa felicita el rubinenc Josep Rusiñol en el seu 100 aniversari

L’homenatjat va ser director musical de l’Esbart Dansaire de Rubí i de diverses corals

L’alcaldessa, amb Josep Rusiñol i la seva família (foto: Localpres).
L’alcaldessa, amb Josep Rusiñol i la seva família (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha visitat aquest dijous Josep Rusiñol i Turu amb motiu del seu 100 aniversari. En aquesta data tan especial, la màxima responsable municipal ha felicitat el rubinenc i li ha lliurat una placa commemorativa en nom de l’Ajuntament de Rubí.

Rusiñol és molt conegut a la ciutat per la seva dilatada trajectòria musical. El rubinenc va dirigir durant molts anys la Coral Francesc Moragas i Barret i l’Agrupació Coral Unió Rubinenca, i també va ser director musical de l’Esbart Dansaire de Rubí durant més de tres dècades. En el dia del seu centenari, Rusiñol ha demostrat que conserva les seves habilitats artístiques tocant el piano per a l’alcaldessa i els familiars presents.

Aquest no és el primer homenatge que rep enguany el músic. El passat mes de febrer, Rusiñol va ser un dels set rubinencs que van gaudir d’un reconeixement públic com a supervivents de la Guerra Civil i membres de la Lleva del biberó, en una iniciativa impulsada per l’escriptora Gracia Pérez.